Loppis!

I höstas efterlyste jag deltagare till ett potentiellt barnloppis (ja, inte sälja barn, kanske vissa, men alltså kläder och junk) på Pityn nu under vårvintern och nu undrar jag om här finns någon som fortfarande vill delta i jippot? Inte på nåt annat sätt än att ställa sig där och sälja då alltså, lokalen är ju där den är och bord finns. Vill nån? Tänkte mig typ slutet av februari, början av mars kanske? Yes?

Ok, så datumet är spikat. Den 22 februari har vi loppis klockan 10-13 på Serendipity i Karis. om nån ännu vill komma och sälja så finns det ett par bord lediga, 10€ styck kostar det. Meddela gärna snarast. Ni får sälja vad ni vill. Muffins, kattungar, makaronilåda, eller en gammal stövel. Allt är välkommet! Sprid gärna budet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: