Måndag.

GomoronGoddag. Kaosmorgon. Blev lite för stressigt här imorse för vad som kan anses som ett stillsamt hemmamammliv. Var tvungen att föra barnet på skötsel innan klockan ens var tio eftersom den här familjen hade lyckats dubbelboka sig. Jag hade möte, Greken hade jobb, ungen hade ingen lust med någotdera. Orolig natt som tusan och upp före åtta. I med gröt och ett tappert försök till vila där en timme senare. Eeeh, gick ju inte så bra. Så barnet fick åka till puben och hänga med sin far och farmor medan jag stack iväg. Under den timmen jag var borta så hade barnet lyckats lura sin far att han gjort ner sig, vilket han inte hade men blöjan byttes ändå. En kvart senare gjorde han det på riktigt och då fanns det ju inga blöjor kvar längre. Och ungen var sliten eftersom han inte förstod att ta sin vanliga lur. Så när jag hämtade honom fick jag en totalt lack unge med skit i brallan som sen var så satans sur och trött när vi kom hem att han sov och grät samtidigt medan jag bytte rent på honom. Och sen när ha äntligen fick slänga huvudet på dynan så sov han innan jag ens fick täcket på honom. Stackars lilla man.

Imorse var jag dessutom tvungen att fota mig själv i UNDERKLÄDER. Därav bildserien ovanför, behövde modeller först. Och ja, man vet vad man har framför sig när man tar sådana bilder. Finns inget ärligare än sin bleka lekamen i hårt blixtljus och ett futtigt set med underkläder på. Bilderna skickades iväg till min PT och min kostrådgivare. På onsdag börjar jag. Jävligt skönt. Är mittemellan allting just nu och det ska bli så himla najsigt med ett ordentligt kostschema enligt hur jag tränar. Just nu kan jag inte handla ordentligt när jag inte har en aning om vad planen säger. Ja, förutom ägg. Alla såna där scheman förespråkar ägg. Bergis. Vill börja NUUUU! Segt detta väntande.

1 Kommentar

  1. Maria skriver:

    Heja heja HEJA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: