Ostrukturerat.

Hej alla! Är hög på eufori från det enkla faktum att jag fick SOVA inatt! Förstå! Min kära sambo tog natten efter sitt kvällsskift på krogen vilket nog var en lifesaver. Jag tvångskommenderades i säng kl 21, somnade efter en kvart, men vaknade med mardrömmar redan före midnatt. Drömde att mördare var lösa och nu hade de kommit för att ta Adrian. Och trots att han då i det skedet hade sparkat mig i ansiktet ungefär nitton gånger sen jag lade ner mig så blev jag ju totalt förskräckt över den här drömmen. Och pigg, jävligt pigg. Så när Mavve äntligen kom hem vid midnatt så kunde jag lite slappna av och sova vidare. Vilket jag gjorde. Minus avbrott klockan 3, 4, och halv 6 då Mavve fick gå upp och trösta barn som nu låg i sin egen säng och var mardrömmig han också. Men men, halv åtta gick vi sen äntligen upp och jag kan nästan säga att jag var på gränsen till utvilad.  IMG_5129Efter frukost vägrade ungen vila på annat sätt än en hederlig promenad så jag klickade igång samma P3-Dokumentär för tionde gången och gick in till stan i vad som nog måste kallas ett rätt så skönt väder. Minus halkan då. Tur att jag har Icebugs, förstår inte hur folk ens kan röra sig utan just nu. Gick till posten, butiken, och hälsokostaffären, som är relativt ny i byn. Har aldrig varit där innan och blev glatt överraskad av utbudet. Var en störtirriterande kund som stod och valde en helvetes te-sort i tio minuter. Herregud, te liksom. Men ja, kom hem med nåt som smakar granatäpple. Godkänt. Köpte även nåt nyttigt bröd som smakar paff. Mindre godkänt. Säkert svinnyttigt men gott? Njaeh.

Idag fick jag mejl från min PT och min kostrådgivare. Nästa vecka börjar jobbandet. Blir ganska intensivt tror jag. Eller ja, tränandet börjar först vecka 2 för att man ska få ordning på maten först. Helt ok kan jag väl tycka, lite trist bara att inte kunna rivstarta tränandet nu direkt. Eller ja, kanske lika bra för jag vet inte vilken växel Lina lagt in på Crossnature för idag jobbade vi skiten ur oss, på sämsta underlag. Så hemskt just då, så bäst efteråt. Får även intrycket att MammaFitness inte vill att man tränar annat än just styrka när man går sin kurs men skrev nog direkt att jag MÅSTE gå på mina utepass för annars får jag fel i huvudet. Frisk luft, bra träning, roliga människor. Två timmars andningshål i veckan kräver jag. Sen kan jag stå där i studion och pompa på bollen resten av tiden. (Ni hör hur arrogant jag är, hahah! Kommer att LIIIIPA när dom där styrkepassen drar igång. INGET är så tärande rent kroppsligt som att lyfta tungt.)

På tal om träning så vill jag tipsa om att Sportia-butiken i Karis har en Damkväll imorn, öppet för alla kvinns där mellan 18 och 21. Ingen förhandsbokning vad jag kan förstå, bara att ta sig dit och nappa på lite erbjudanden och träffa folk och kolla in märken och rabatter. Jag är inte sponsrad. Såg bara en tidningsannons om detta och om nu nån bemödar sig att ordna nåt här i nejden så är det väl bara att applådera och sprida budet.

Annat bra med den här veckan var att jag träffat ett mycket roligt brudpar som jag ska fota i februari! Kul! Sitter just nu och färdigställer senaste session och det är mycket jobb men blir bra. På tal om bröllop så har folk mejlat väldigt mycket den här veckan. Bokat in ett antal, tackat nej till flera. Bra att folk är ute i god tid.

Och just ja, kärleksbarnet blev nio månader idag! Lika länge ute som inne. Hoho, vilken jävla fantastiskt underbart kaotiskt skitjobbig kärleksfull resa hittills.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: