Mumma.

BlogMatGokväll. Den stora tröttman har slagit till här. Är så trött så trött så trött att jag seriöst funderar på att ta in på hotell en natt bara för att få sova tretton timmar i ett enda kör. När det är ens högsta önskan så vet man att man mår rotigt. Men kämpar på. Helgen var mysig och fin på alla sätt. Ja, minus det allmänna slitaget. På fredag fick jag en två timmars paus från allting och kunde sätta mig till bords med 13 andra kvinns som också hade ditchat sina snubbar och ungar för kvällen. Det var så himla skönt, trots att jag inte hann till efterrätten för jag hade såna grymma skuldkänslor för den stackars barnvakten som satt hemma med en bebis som hade sovit en gång av tre möjliga den dagen. Men dom där två timmarna var guld värda, trots att jag var trött som en seppo efter mina futtiga två glas vin och lite skumpa. Hade Anna här på besök dessutom så det var en riktigt skön fredag.

Igår vet jag inte vad jag gjorde för jag har fått demens tydligen. Seriöst… vad i hela Hangö gjorde jag igår?! Nevermind, tydligen inte så jävla rock n’ roll om jag inte ens minns det ett knappt dygn senare.

Idag var jag som vanligt på Crossnature imorse. Jätteskönt pass trots att jag var skeptisk till att träna i tio centimeter nysnö och storm. Men allt går. Kom hem och gjorde maten ni ser där ovanför: kycklingbullar med feta, och så hemlagad tsatsiki och hemlagat pitabröd på det. Det blev så gott att jag blev kär i mig själv som bjöd på nåt så fantastiskt. Små glädjeämnen i vardagen är tydligen det som håller mig flytande hust nu. Om det sen är bra mat, låt gå.

Imorgon händer det spännande saker: mina gymgrejer från Biltema har kommit! YAY! Slutfotat på ett tag, nu ska det lyftas skrot. Och om två veckor får jag min PT. Ska bli så himla himla bäst! Är så ivrig nu på att komma igång. Kanske jag hittar min mojo snart. Hoppas… är en tragisk individ just nu.

Och seriöst… vad fan gjorde jag igår?!

7 Kommentarer

 1. Linda skriver:

  Ser gott ut! Kan inte du dela receptet på det hemgjorda pitabrödet? 🙂 Har inte hittat nåt bra recept och de som finns att köpa smakar ju ingenting :/

  • NinaFotograf skriver:

   Jag googlade bara och tog första bästa som gick fort. Pitabröd är ju ingen höjdare egentligen så det smakade nog mest bara som butiksbröd. Man hade klarat sig utan, men ändå trevligt att göra från scratch. Resten var dock topnotch!

 2. Michaela skriver:

  Får jag vara nyfiken och fråga vilken PT-online det är du ska ta hjälp av?

 3. Michaela skriver:

  Nej egentligen är det inte det, men hade otur med sjukstuga här hemma samtidigt så det blev som det blev.. Det svåraste var att äta upp alla kalorier haha. Många som tycker det. Blir lätt att man sitter sent på kvällen och trycker i sig kvarg och banan för att komma upp i ”grönt” för dagens intag. Träningen var bra! Vissa övningar hatar jag fortfarande men de gör ju faktiskt någon nytta 😉 Tränade bara hemma. En boll och hantlar var allt jag behövde. Så länge man gör som de säger så är det inget problem att få resultat, och efter vad jag läst i din blogg så tror jag det kommer gå jätte bra för dig! Har en bekant som snart varit med i två månader. Och om vi blundar för allt som händer över jul och nyår (svårt att äta bra då) så har hon gått ner 5kg på den tiden men tappat 16cm i midjan! Vikten rasar inte, men måtten ändras så ställ in dig på det.
  Tror det finns en grupp på FB som heter ”Olgas adapter” där alla som går pt-online kan ha kontakt. Själv var jag (är fortfarande) med i en mindre grupp med ett antal andra tjejer som också började samtidigt som mig. Skönt att ha någon att prata med som är i samma situation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: