Sia.

Har ni sett musikvideon till Sia’s låt Elastic Heart? Nå, om ni inte har så kan ni ju bara klicka där så har ni sett den. Den har åtminstone lämnat folk hemskt upprörda. Pedofili! skriker folk. Allting är tydligen pedofili nuförtiden. Ärligt talat tänkte jag inte ens i dom banorna, var för upptagen av det faktum att Shia Labeouf medverkade. Han är minsann en konstig man och på nåt sätt så gör han väl sitt livs roll här, i en musikvideo på fem minuter. Hennes förra video var också hemskt upprörande för halva planeten. Hemska saker, en liten flicka som dansar som en vettvilling i en hudfärgad dansdräkt. Kaos på planeten! (Samma unge för övrigt. Fantastisk dansare!)

Folk är så satans sexualiserade idag. Man kan ju inte ens ha totalt oskyldiga bilder i sina egna hemmaalbum på sina barn som badar badkar längre med rädsla för att någon tror att man sitter och tankar ner barnporr på fritiden. Det är väl en sak att ladda upp filmer på Facebook där ungarna ränner runt nakna men nu är det ju så himla stigmatiserat att man vågar inte ens fota ungen när han badar badkar. Och att småbarn badar nakna på somrarna tycks också vara helt tabu eftersom man nu säljer bikinis till ungar som inte ens tappat resterna av navelsträngen. För några år sedan var det ett par i Sverige som förlorade vårdnaden om sina barn i ett par månader för att de hade kommit in i sovrummet där föräldrarna råkade ligga utan kläder. Mamman berättade om den pinsamma incidenten för en släkting och sen rullade det igång. Slutade med att polisen beslagtog datorerna där man hittade videofilmer från familjens semesterresa där ungarna sprang omkring nakna och BAM! så satt dom häktade, misstänkta för att ha förgripit sig på sina egna barn. Ur led är tiden.

Säger ju inte att man inte ska ta dessa sjuka pedofiler på allvar och bara kasta kläderna överallt men seriöst så är allting så galet i världen just nu. Ingen annan som reflekterat över detta?

In other news: bebisen har nervproblem på kvällarna, resten av hushållet lider. Nätterna är åt helvete trots att vi nu är friska, jag tror han utvecklat mardrömmar för han vaknar och illvrålar och sen tar det en synnerligen lång tid att få lugn och ro igen efter det. Detta har gjort att jag som mamma är lite slut som artist. Har sovit ungefär två timmars tupplurer för att ens klara mig igenom dygnet. Plus det faktum att min hud fått nåt jävla syndrom nu också så jag ser ut som valfritt slippapper i fejset. Seriöst! Trodde först att jag bara fått en allergisk reaktion mot chili eftersom jag har en tendens att vara lite känslig mot det ibland men nu har detta härliga röda, flagnande helvete spritt sig från huden runt ögonen till hela naaman! Ser ut som en orm som ömsar. Kanske jag bara blivit allergisk mot kyla? Tog ganska långa promenader då när det var där kring -15 och det kanske inte var så smart.

Adrian annars är ju en såndär goskille som är världens ljuvligaste när han känner för det. Nu har han lärt sig vinka också! Och peka ut lampan! Känner mig så jävla löjlig när man sitter där och ooo-ar när han vinkar på kommando men det är så jävla skönt att han börjar vara en människa nu, inte bara en bajsmaskin. Däremot så är han helt sjukt ljudkänslig. Min bror hostade till två gånger på nyåret och Adrian blev så rädd att han bröt ihop totalt. Nysa får man inte heller. Eller lägga igång tvättmaskinen. Ja, ni fattar… oväntade höga ljud+Adrian=katastrof. I övrigt så kryper han fortfarande inte, däremot så har han börja vrida ena benet under sig för att sträcka sig överallt och högst antagligen så kommer han i närstående framtid att fatta att han är exakt ett felvikt ben ifrån att ställa sig upp. Sen blir det kaos här. Han har nu redan fattat de oanade möjligheter en gåstol leder till. Hello, diskmaskin!

Så att sånt. Själv mår jag väl helt ok, minus hud som ser ut som satan och det faktum att jag är lite lagom (jättemycket) lättretlig, och att jag inte sovit bra på nio månader. Men förutom dom världsliga sakerna så har rört på mig hela veckan och imorn får jag logga in på PT-online så då ska vi ta härliga bilder med hård blixt på en kropp i förfall: min. Sen kör vi så kottarna strittar!

5 Kommentarer

  1. Maria skriver:

    Aj jo den där ljudöverkänslighetsperioden! Den minns jag. Flygplan som flög förbi var också hemskt skrämmande.

  2. Mixi skriver:

    Den dar videon ar sa otroligt vacker och jag ser inget sexuellt i den what so ever! Kram

  3. Jenny skriver:

    Tycker videon är fantastisk/vacker långt ifrån pedofili det kan vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: