Måndag.

IMG_5038img_5037Äntligen börjar vi se ljuset här. Vi har tillochmed kunnat åka iväg och träffa andra mänskliga varelser. I söndags tog vi en kort pulkatur, jag och barnet, och stack på besök till gudfadern på visit. Det bjöds på longboardåk. Är ju inte så himla stabilt ännu men har man en farbror som tillverkar dylika så hör det väl liksom till att man ska lära sig. Gärna direkt. Jag är ju sämst i världen på allt som heter balansövningar så det vore väl inte helt dumt att barnet lär sig tidigt innan han upptäcker klumpighetsgenen han ärvt från mig. Sen så började skolningen i det grekiska språket också. Barnet har välsignats med en tvättäkta grek i släkten (ja, dom är ju alla greker på den sidan men inte en käft talar språket, sads, endast denna nyinvandrade sak kan grekiska) så Adrian fick en bok med 135 grekiska sagor i julklapp som ovannämnda grekinna ska få läsa högt ur tills nåt fastnar. Önskar verkligen och helt seriöst att han ens plockade upp lite av språket. Vilken gåva, att få språk gratis och tidigt. Själv är man ju tyvärr inte välsignad på så sätt. Bra att man kan stappla sig igenom ett samtal på finska med svärmor, och att man kan beställa en öl i Barca.

Annars då? Jo, på fredag är det julfest och jag måste kirra barnvakt (igen!), imorgon Crossnature som verkligen varit saknat den senaste tiden. På söndag blev det inget för jag hade sovit ungefär sju timmar på två nätter så det var bra att jag ens klarade av att dra en pulka 500 meter igår. Däremot så har jag uptäckt att Youtube är en lysande källa till träning om man bara vill. Vi på Crossen drar ju väldigt mycket Tabata- samt cirkelövningar så blev så himla lycklig när jag hittade pass som det här:

Så när barnet och snubben vilade, drog jag på mig träningstajtsen och par stycken sport-bh (ja, måste ha två. Sanslöst skump annars) och ställde mig framför teven i vardagsrummet och skuttade med min nya vän Joe. Han heter knappast Joe, men han såg ut som Joe och jag behövde lite personlig koppling. Och fy satan vad tungt det var då! Har så sanslöst ont i röven idag att det är helt sjukt. Jättebra alternativ för mig, att kunna träna sådär spontant en halvtimme utan att lämna huset. Och om ni inte tror att det är tungt, prova själva. Och sen kan ni samtidigt överväga att joina Crossnature, för ungefär det där är kontentan. Ja, minus Joe då. Vi är bara kvinns. Och vi skrattar mera än Joe. Sant.

4 Kommentarer

  1. Sandra skriver:

    Eller så kan ni ju helt enkelt bara lära honom att säga ”jamas” 😉

  2. Maria skriver:

    Vågar påstå att jag kan hitta EN sport-bh åt dej som gör jobbet… 😉 säg till bara så går vi och handlar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: