Bryllup.

Somnade när jag nattade barnet idag. Batterierna bara dog. Klockan var då kanske 19.10. Vaknade med ett ryck lite före 21 när Adrian illvrålade i mitt öra. Nu är man på topp. Inte bra att dra en vila den där tiden på dygnet. Men jag antar att kroppen nu bara tar varje tillfälle i akt att bara stänga ner när den märker att pulsen ligger ens på ett lite normalt läge. Vilket den äntligen börjat göra efter ungefär tre månader av totalt uppspeedat tempo.

På tal om uppspeedat tempo så gick jag på bröllop på lördag. Festligt! Alltid roligt att åka iväg på lite egna äventyr, även om äventyret bestod i att stå bakom kameran i tolv timmar. Förutsättningarna var inte direkt dom mest lysande heller: det regnade sidledes, beckmörkt hela dagen, och jag själv var ganska sliten. Men sen när man väl kommer in i arbetsmode så kör man bara. Har nu dessutom hängt med så många brudpar att jag liksom till på köpet brukar få hjälpa till med att knäppa knappar på klänningar, hjälpa främmor med dragkedjor, och bistå med assistens åt morfäder som inte får fast manchettknapparna. Och satan i gatan vilken slöja den här bruden hade! Såååå, vackert. Och av alla dessa bröllop jag fotat så blir jag bara mer och mera kär i konceptet spets på brudklänning. Så himla klassiskt vackert och nätt. Och tidlöst.

Nåja, nu tänker jag stänga ner för dagen. Har laddat in alltför många gigabytes med material för att jag ens ska orka grovsortera detta men ett smakprov iallafall.

Portträtt1A Portträtt2A Portträtt3A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: