The Missing.

Måste bara tipsa om den bästa serien som kom ifjol, The Missing. Handlar om en femårige brittisk pojke som försvinner på en semesterresa i Frankrike år 2006. Serien är bara åtta delar och man hoppar mellan nutid och dåtid och vad som händer i en familj under åtta år då ens barn är spårlöst borta. Och framförallt vad som händer med en pappa som under tre sekunder tittar bort och får leva med detta ögonblick resten av sitt liv.

Folk sa åt mig att man blir ganska blödig efter att man får barn och det kan nog stämma för såna obehagskänslor som den här serien väckte hos mig har jag aldrig tidigare upplevt av något fiktivt jag sett på tv. Rysligt bra skådespelarinsatser och ett hjärtskärande inferno av känslor och ovisshet.

Ska inte berätta mera med risk för att jag spoilar nåt men alltså SE den. Så himla bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: