Sovrummet Redux.

Skärmavbild 2014-12-11 kl. 14.26.13Ok, minns ni vårt katastrofrum? Det som såg ut som valfritt avsnitt av Himohamstraajat eller som en polisbild direkt från tidningen ALIBI? Nå, ÄNTLIGEN är det klart. Har målat, och slitit, och pysslat och fejat i stillhet på kvällar, nätter, och jag helt enkelt haft några minuter över. Greken hjälpte mig att slå upp hyllorna men allt annat har jag gjort själv. Såhär blev det:

BedroomBedroom1Golvet blev vitt, samt taket. Väggarna är också vita, förutom den bakre väggen som jag sen målade med kalkfärg eftersom jag i samband med detta målade om i studion, så tog jag resterna därifrån. Den där tusen euros tapeten jag hade siktet inställd på får bli nån annan gång. Typ, när jag vinner på lotto. I övrigt så är fönstren köpta på loppis för en evighet sedan. Dom skulle bli ett växthus men eftersom jag är lika händig som en stövel så blev det aldrig av. Dom fick flytta in här istället. Åran fanns på stugan, under en gammal båt. Klädhängaren har jag byggt, resten är hopplock lite överallt ifrån. Mycket är sånt som jag använder i studion men eftersom jag pausar med studiojobben ett tag så tog jag in dom i några månader.

Klart! Nu kanske jag pausar med remppandet ett tag igen. Finns inga fler rum att peta på nu. Ja, förutom resten av golven i huset men det orkar jag liksom inte ens fundera på att göra för stunden.

11 Kommentarer

 1. kuggekugge skriver:

  Very, very, very nice! Blev jättefint! 🙂

  P.S. Hej, tror inte jag kommenterat här tidigare!

 2. Maria skriver:

  wow så fint det blev!! 🙂

 3. Karin skriver:

  Superfint! Där sover ni säkert gott (när barnet tillåter).

 4. Sabina skriver:

  Wow, duktigt jobbat! Snyggt!

 5. ingelarudhberg skriver:

  Shit vad snyggt! Vad händig du är!!!

 6. Inkku skriver:

  Men härreguud kvinna!! Du är Finlands kvinnliga Teuvo Loman!!

 7. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  Naaaaaajs Nina! Jag har själv storslagna planer för sovrummet, men inser att de måste förverkligad när bromsen (Skogberg) inte är hemma 😄

  • NinaFotograf skriver:

   Jo, dom där snubbarna är inte så intresserade av våra projekt har jag märkt. Men det blir faktiskt bäst om dom inte är där och såser, räcker med att dom slår upp hyllorna sen:)

 8. Lotta skriver:

  Riktigt snyggt och inspirerande Nina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: