Blue.

BlueSeriöst, blåbär plus barn, vad är det för djävulskombination? Har dom där bären över hela köksbordet, över hela ungen, och över mig själv. Avslutningsvis valde barnet att göra en grande finale där han SPOTTADE ut den sista skeden över hela förbannade stolen! Tror vi pausar med dom där c-vitaminbomberna ett tag nu. För allas välbefinnande.

2 Kommentarer

  1. Etta skriver:

    Det värsta jag var med om i blåbärsväg var med den äldsta ungen (sen blev jag visare): nån snäll tant hade sagt att blåbär och blåbärssoppa är suverän mat då barnet har spysjuka…. Nej, det är inte bra mat!!! Kaskadspydd blåbärssoppa är inte en höjdare att sanera, och färgen det lämnar efter sig är inte en av mina favoriter.

  2. mammaspring skriver:

    Ahahaa! Skulle se min trasmatta! Not so nice mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: