Bajsinfernot, träningsmisären, och söndagskoman.

SundaySöndag har blivit en av de bästa dagarna. Jag vet inte varför men den känns som den mest stabila av alla dagar i hela veckan just nu. Igår var jag dessutom utkörd hemifrån eftersom här fanns en massa snubbar som skulle bada bastu. Tog barnet och stack iväg till mina föräldrar och tittade obligatoriskt på balen med min far som referent. Han är kanske den mest underhållande i såna här sammanhang, främst för att han kommenterar mode lika arrogant som Michael Kors i Project Runway. Skillnaden är väl då att han inte vet ett jota om mode. Men iallafall så orkade vi inte åka hem tillbaka efter det så jag och avkomman stannade kvar där. Och varför går det alltid så att när man FÅR sova lugnt och fridfullt med snusande bebis bredvid sig så får man absolut inte sömn! Efter två på natten låg jag ännu och vred mig.

Och när man ligger där i ett kolsvart rum och vrider sig så började jag naturligtvis slösurfa. Och hamnade på nåt jävla vänster på det här gamla inlägget. Jag vet inte alltså men jag låg hysteriskt och skakskrattade åt kommentarerna. Inte så jävla lätt att ligga där och försöka vara tyst när man sitter och läser de sjukaste beskrivningarna på hur folk helt enkelt hanterat helt otroligt bisarra situationer som berör bajs. Ja, bajs. Min humor inatt var så lågt nere vid mattkanten att jag låg i en TIMME och bara vred mig i magkramper av dessa sinnessjukt underhållande människor. Alltså om ni har seriöst skithumor (bokstavligen), gå in och läs. Mänskligheten är fan störd.

Nå, barnet bestämde sig för att köra drömnatt och sov elva timmar i sträck. Jag slutade på fyra. Och så åt vi frukost med familjen och tackade för oss och åkte hem. Här mådde ju förstås Greken som han förtjänar så jag lämnade bara sovande bebis här och for iväg på morgonträning med Crossnature-truppen. Sanslöst tungt pass idag. Kan bero på att min diet bestått av hamburgare den senaste veckan, kan bero på att söndagsmorgnar inte är träningstid för normaltfuntade personer. Hursom, ASIGT ansträngande. Där låg vi på isen och gjorde armhävningar för kung och fosterland. Satan vad hemskt, satan vad skönt.

Hemma såg det ut såhär när jag kom tillbaka:

Sunday1Och så ser det ut just nu också. Kvällsluren in full swing. Får nog plocka upp barnet just innan han sover ännu längre in på kvällen. Greken blir väl typ återställd där kring nyår så han får nog bara ligga kvar. Den här veckan blir förhoppningsvis lite lugnare än föregående. Ska slå upp en hylla och bygga en sänggavel. Leka lite Ernst sådär. Tydligen är det sista veckan att slänga iväg julkort också. Berörs jag av detta? Nej, har aldrig fått iväg ett julkort. Känner mig som en dålig vuxen ibland. Men alltså orkaaa…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: