Lazarus.

Nåja, ska vi sådär officiellt lägga lock på gnällnovember 2014? Ok, bra. Har repat mig lite nu, nästan återuppstått. Det gjorde gott att säga nej. Idag sov jag över två timmar mitt på dagen, så jävla utmattad var jag av diverse spänningar som hållit mina axlar och nacke som gisslan de senaste veckorna. Var så totalt kaputt att jag bara kapitulerade när Greken sa åt mig att gå och vila lite. Tydligen var mina aggressioner lite väl på ytan eftersom han ansåg att det kanske bara vore bäst om jag slängde mig under täcket en stund. Och gott var det. Vet inte när jag senast sovit sådär djupt.

Annat bra som hänt är att jag nästan betat av hela min to do-lista. Har två oredigerade jobb (håll ut Mikaela och Patti) men dom går nog ganska snabbt nu skulle jag tro. Finns inget mer tillfredställande än en fullspäckad lista som bara stryks över, rad för rad. I takt med att måstena minskar, så ökar ju hela min livslust. Kom tillochmed iväg på träningen idag, med barnet under armen. Han var så himla fin och snäll genom hela passet att jag nästan blev lite rörd över hur snäll han är största delen av tiden när vi är bland med folk. Tror det är tristessen hemma som är värst för honom. Idag har vi ränt runt på IKEA i flera timmar, inte ens då tyckte han att livet var skit. Det var först när vi närmade oss Karis som han fick raivare.

Men jo, träning rekommenderas varmt när man är helt sanslöst trött på allting. Speciellt Crossnature. Vi har ALLTID roligt, trots att det är tungt. Dessutom får man snacka skit med andra som befinner sig i samma situation som en själv. Och det är guldvärt, att veta att man inte är ensam om att känna sig tröttast i byn. Så upprepar igen, nån som vill börja träna med oss? Kom med och prova åtminstone! Barn är inget krav, inte någon kondis heller. Tro mig, styrkan kommer. Onsdagar och söndagar kör vi Karis. Komsi kom.

Annat då? Jo, i februari ska jag åka iväg och titta på Solala igen! Ni som inte sett eller hört om dom tidigare, nu har ni en lysande chans att kombinera Stockholmsäventyr med sköna snubbar i skägg från Göteborrrrg! Så satans bra. Såg dom på min födelsedag ifjol. Vi som var där gick hem som lite lyckligare människor. Tror detta blir ett fint avslut på min mammaledighet.

Imorgon ska jag färdigställa sovrummet. Ni kisar säkert ner er av förväntan för att få se hur sjukt bra jag fixat till det? Eh, kanske inte men hursomhelst så ska jag kanske ta en bild eller så om ni vill se? Ska fråga mamma om jag får långa mangeln dessutom så ska jag gosa till det på riktigt och sova nästa natt i krispiga sprillans nya lakan. Men nu, ska slänga mig under täcket och läsa min nya bok om de riktiga MadMen som jobbade på Manhattan på 60-talet. Älskar den där eran. Helt sjukt rasistiskt, sexistiskt, och chauvinistiskt men ur ett stilperspektiv så slår nog inget den där ”vi tar en whiskey till lunch”-eran.

Godnatters.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: