Tahdon.

enhanced-buzz-29784-1369816704-7Jag är så himla trött just nu att ni förstår inte. Vårt barn har förvandlats till Linda Blair från Exorcisten om nätterna vilket leder till att på dagarna sover de vuxna i skift, och sen sticker pappan på jobb, och jag blir kvar och funderar hur jävla dränerande det är att hantera småbarn ibland. Jag får INGENTING gjort på jobbfronten. Just nu får jag inte ens gå på toaletten, bara när barnet sover. Har nu suttit uppe sent om kvällarna och jobbat men nu sa det stopp. Är så satans trött att det finns liksom inte. Novembermörkret har ALDRIG påverkat mig tidigare. I år så undrar jag om november faktiskt alltid varit såhär förbannat asigt. Jag. Orkar. Inte. Alls.

MEN. För att inte glömma viktigare saker så MÅSTE vi komma ihåg hur sanslöst stora saker som händer i vårt land imorgon. På fredag ska nämligen riksdagen ta beslut i frågan om en jämlik äktenskapslag. Och ärligt talat så vet jag inte ens om jag just nu i all denna tröttma ens kan debattera saken mera än att jag förstår inte varför vi INTE skulle rösta ett överväldigande JA! Kanske är det för att jag uppfostrats såhär hedniskt och frånvänd från allt som heter Gud och Jesus som jag helt enkelt har nollförståelse för dessa evinnerliga ”Gud skapade Man och Kvinna”-argumenten. Vad i hela Hangö har Jesus och göra med om mina kaverin ska behandlas lika som alla andra i det här landet?  ”Men barnen då! Tänk på barnen som fråntas rätten till en mor och far!” Ja-a, tänk på dom stackars satarna som får växa upp i ett hushåll med två vuxna som faktiskt älskar varandra. Spelar det faktiskt så himla stor roll för någon annan vem din granne delar säng med? Tänk om man inte delar säng med någon alls, men ändå har barn? Kommer nån och tar barnen av dom också för att dom är så jävla hemska som väljer/tvingas att försörja sin barn helt ensamma?

Ansvaret ligger väl ändå på DIG själv, att DU ser till att uppfostra dina avkommor till hyggliga typer som behandlar människor som de själv vill bli behandlade och inte går runt och sprider förakt över någonting som är så jävla icke-relevant som vem man väljer att älska. Vi är alla skattebetalande invånare i det här landet och det är väl bara mer än rätt att vi då har samma rättigheter och skyldigheter. Nej hörni, nu tar vi steget mot en bättre framtid och gör det här landet jämlikt för alla.

#TeamTahdon!

3 Kommentarer

  1. Winstonsmamma skriver:

    Word!

  2. ingelarudhberg skriver:

    Håller med allt du skriver, till och med om småbarnsskrik och novembermörker! Hur som helst; rätt beslut fattat idag!! Tjoho!!

  3. Vero skriver:

    Hoppas han börjar få dygnsrytmen i ordning snart, i alla fall tills du ska börja jobba, men det är ju en liten tid dit än!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: