Måla måla måla.

AssenHär ser ni min fotoassistent in full action. Ibland kör det här livet ihop sig lite så under helgens kundbesök fick Adrian helt enkelt hänga med. Han skötte sig strålande. Eftersom den familjen jag fotade var hos mig för FEMTE (storslaget, följt deras familj under se senaste åren. Fint) gången så kändes det ganska ok att min egen unge släpade på. Han sa inte ett pip under sessionen, minus en gång då han ramlade med pannan före rakt ner i golvet. Det där med att använda händerna som krockkudde har inte riktigt gått hem ännu. Men det var min nästsista session för säsongen och jag ville inte avboka dom här fina typerna så Adrian fick således hänga på. Synd att han inte är lika förstående när det kommer till redigeringen av jobben också. Ligger så sjukt efter just nu i mina leveranser och jag sliter som ett djur när ungen somnat. Snubben jobbar kväll i princip alla kvällar så det där med egen tid existerar inte just nu. Så vid lediga stunder har jag försökt att färdigställa vårt sovrum. Och vet ni, det blir helt sjuuuhuukt bra!

GolvSåhär långt är jag nu. Jättenöjd hittills. Golvfärgen är så otroligt fin med sin halvblanka yta. Målandet gick dessutom väldigt smidigt. Enda jobbiga är att jag tappar hår överallt så hälften av tiden gick åt till att hårdspana efter strån över hela golvet så att jag inte målade in dom permanent. Några slank med ändå. Ett dygn har golvet torkat mellan lagren och det har varit bra såhär långt. Tapetväggen blev ingen tapetvägg. Vägrade kompromissa då den tapeten jag faktiskt VILLE ha gick löst på nästan TUSEN (nej, det var inte i rent guld) euro, så bestämde jag mig för att eftersom en av mina väggar i studion ändå skulle målas grå att jag körde resten av färgen på sovrumsväggen. Det blev Kalklitr. Det närmaste man kan komma betongväggskänsla utan tapet eller riktig betong. Tror helheten blir bra när rummet är möblerat och klart. Perfekt gråton för studion hursomhelst.

9 Kommentarer

 1. Rebecka skriver:

  Vad snyggt! Visste inte att man kunde måla laminat.

 2. Eva skriver:

  Sjuukt snyggt! Målade du laminatgolvet med pensel eller rulle?

 3. LottaJ skriver:

  Det där golvet måste jag nog få se på sen, låter intressant!:) förresten, gäller 5.12 för oss ännu..?

 4. Maaret skriver:

  Hade du vanlig golv målfärg?

 5. Anni skriver:

  Snyggt golv och vägg! Helt nytt för mej att det går att måla laminatgolv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: