Mysrummet.

Ok, ni var ingen hjälp alls. Tänkte att nu säger alla en viss sort men ni var ju lika förvirrade som jag. Tapeten kommer alltså att sitta i vårt nya sovrum som jag ska åtgärda här innan julen. Jag har läst allas tankar och funderingar och satan i gatan vad svårt det blev. Man vill ju gärna vara säker ändå innan man slänger några hundra euro på väggen. Får se lite hur jag gör. Återkommer med bilder. Just nu ser det ut såhär, så vilken tapet det än blir så kan det liksom inte bli annat än en förbättring. Just nu ser det ut som valfritt reportage om ett Josef Fritzl-residens.

Å-N-G-E-S-T!

Horror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: