Smakråd.

RebelwallsHörni, om ni skulle välja en fondtapet till ett i övrigt helvitt rum, vilken av dessa tre skulle ni då ta? Och ni som tänker att ”Hyi hemmetti! Dom är alla asiga!” kan väl låtsas för stunden iallafall och ändå välja den ni tycker är minst förskräcklig. Har grov beslutsångest här. Alla tapeter är från Rebel Walls. (Ja, nu börjar jag renovera här igen då… jag vet, jag är lite kokko).

23 Kommentarer

 1. Winstonsmamma skriver:

  Det e ju bättre att börja remppa istället för att göra som jag då jag e trött= sofflocket och munnen full av ohälsosamt👎
  Nr.2 👏

 2. Linda skriver:

  jag gillar nog nr.2 bäst

 3. Marie skriver:

  Nej ändrar mig till 3:an! 😆

 4. Ellen Sofia skriver:

  Jag diggar ettan och trean, skulle kunna tänka mig ha fondväggar med dessa tapeter själv! 😀 Tvåan faller mig inte i smaken dock men det är bara för att jag inte gillar tapeter med vågräta ränder. Nu vet jag ju inte hur rummet ser ut men jag tänker mig att vågräta ränder kan få ett rum att se ut som om det vore lägre till tak än vad det egentligen är.

 5. Interior by Madeleine skriver:

  Jag sku välja nr.2! 🙂

 6. Interior by Madeleine skriver:

  Jag sku välja nr.2 🙂

 7. renja skriver:

  Nummer 3. Love it!

 8. en mommo skriver:

  Nr 1😊

 9. Saragunmarie skriver:

  Nr. 3 var helt underbar! 🙂

 10. Maria skriver:

  Beror nog ganska mycket på i vilket sorts rum fondtapeten ska vara? I exemplena är ju alla i olika typer av rum.. Om det är ett vardagsrum eller sovrum skulle jag kanske säga 2an.. 3an skulle dock vara hur häftig som helst i en farstu eller hallen 🙂

 11. Pinklady skriver:

  Nr 3 🙂 Nice!

 12. familjenknas skriver:

  Nummer tre skulle jag välja. Har själv tänkt mig en liknande tapet nämligen 🙂

 13. ingelarudhberg skriver:

  Håller med att det är beroende på vilket rum men säger ändå nr2

 14. Trean är min favorit och därefter kommer tvåan! 🙂
  Trean är absolut coolast, men tvåan är kanske mer tidlös 😀

 15. Jenny skriver:

  nummer 2 e snygg i ett vardagsrum/allrum, 3an e också snygg men i ett sovrum blir den kanske lite orolig, men den är grymt tuff!

 16. Inkku skriver:

  Tvåan helt klart! Den enda som passar om man vill ha tavlor eller hylla på samma vägg….och den jag skulle orka leva med längst.

 17. Sabina skriver:

  Nr.1 är cool, nr.2 viskar om lugnet och nr.3 är snygg men orolig och behöver ett väldigt sparsamt inrett rum för att inte bli stökig eller tapetserad på en väldigt liten yta. Flera meter vägg med nr.3 skulle göra mej dåre!

 18. Jennifer skriver:

  Nr 1 helt klart!

 19. Sofie skriver:

  Nummer 2 är min favorit – plankor all the way.. eftersom den mimikerar ”naturmaterial” så är den en praktisk lösning för ngn som gillar att inreda ofta och switcha om saker å ting i hemmet – lättare att få det stilrent oberoende vad för textiler / övrig inredning man har i hemmet, enligt mitt tycke. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: