Torsdag… tror jag?

Sålde vår babystol imorse. Vår sumobebis har växt ur den i rasande takt. Kvinnan som hämtade den hade tre barn under fyra år, och en uppsättning tvillingar i magen. Just idag tänker jag att jag nog inte vinner tävlingen ”Tröttast-på-stan-vinner.” Som hon uttryckte det: ”Ja, just nu rekommenderar jag inte så värst mycket att försöka på den där fjärde bebisen med risk för att man sen överraskas av två.” Jag nickade bara stumt och önskade henne lycka till. Sen gick jag in och log åt Adrian som just hade pissat ner hela min säng, då jag tänkte att han skulle få luftas lite. Jag log, för tänk om där hade legat fem stycken likadana och pissat. Perspektiv.

Här är vi ännu inte helt på banan men orkar faktiskt inte skriva om hur trött jag är för inte en käft orkar höra. Ja, han sover skit. Ja, vi är trötta. Ja, jag har inte sovit normalt på sju månader men jumaluta det ska väl gå om i något skede. Kan inte hålla på och punktmarkera mina dagar i tron om att rutiner ska göra honom till någon drömsovare. Det jag däremot KAN göra är att minimera stressen vid sidan om så att jag inte går i bitar av onödiga orsaker. Steg ett i den processen är att inte ta åt mig mera jobb än jag orkar och vill hantera. Så nu är det bokningsstopp fram till årsskiftet. Dom som är inbokade är jag psykiskt mottaglig för, dock inte en enda till. Orkar inte. Förstår ni att jag ska tillbaka på jobb om några månader? Det är ju helt sjukt! Jag måste ta ut allt av den här lediga tiden nu, så de sista månaderna tänker jag inte springa in i väggen bara för att jag inte kan säga nej. Så, tyvärr allihopa! No mas. Sista tiden ska jag leka hemmamamma på heltid. (Och antagligen få nervstärv. Så återkommer om jag blir sugen på att ta emot folk helt plötsligt.)

Igår tänkte jag ändå att jag inte kan skylla bristen på motion på tröttma så jag stack iväg på Crossnature och det var nog bästa för en sliten kvinna. Slet som ett jävla överviktigt djur och trodde där på slutrakan att jag skulle bryta ihop av trötta ben men det gjorde jag ju inte. Lyckan över den här träningsgruppen alltså… stor är den. Dessutom ska vi på träningsresa på våren! Bästa målbilden när man tränar nu. Beach 2014 gick ju förbi(och i princip den femton Beach som låg där innan gick också förbi, eller dom kom ju men jag var ju i princip iklädd Burkini), men Beach 2015 ligger ju bara ett halvår bort. Nu jävlar, hörni! Är sådär asigt peppig nu att jag vill örfila mig själv.

Och helgen ligger ju framför oss också. Jag ska gå på Veronica Maggio, och bo på hotell! Med ENBART vuxet sällskap. Vet inte vad som är störst av allt detta: äta hotellfrukost utan att någon skriker en i örat, dricka en Lonkero utan att någon skriker en i örat, eller prata med en vuxen människa utan att någon skriker en i örat. (Renja, snälla skrik mig inte i örat under helgen.)

Är helt darrig av förväntan.

P.S. Såg Dumb & Dumber 2 igår. Den var inte en katastrof. Tack.

1 Kommentar

  1. Renja skriver:

    Jag LOVAR att INTE skrika dig i örat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: