Vargtimmen.

Det är nog en himla tur att jag älskar mitt barn väldigt mycket sådär i normalt fall för inatt har han och jag testat relationen till bristningsgränsen. Klockan 1.21 gick alarmet och fram tills nu, 5.20, så har han låtit som en förbannad mopo som inte vill starta. Ni vet, det där olidliga helvetes ljudet då ungen tjuter utan orsak och bara frustar fram nåt som ska föreställa gråt men som egentligen är babyspråk för ”mamma, jag kan inte sova så jag tänkte att du också kan skita i det inatt.”

Jetlag kan man ju inte styra över men seriöst… Gaaaaaaah!!! Och nu sitter jag här, på soffan med nån förbannat ryslig MTV i bakgrunden och funderar om det är läge för frukost nu? Ja, är svinhungrig, och borde väl njuta av tystnaden nu då. Ska återgå till min kostplan idag dessutom så borde väl lite måltidsplanera. Vettiga saker man kan göra innan klockan ens är 6. Seriöst, bebisar… Huuuur jäkla dränerande är ni ibland egentligen? Och med det, så vaknar han igen. I’ll get my coat.

IMG_4375.JPG

5 Kommentarer

  1. Michaela skriver:

    En helt annan sak än sömnproblem.. Var i leksaksaffären här i södra Stockholm när blicken fastnade på nåt bekant. Din bok! Hade inte väntat mig att stöta på den här så det blev en trevlig överraskning! 🙂

  2. Vero skriver:

    Usch för den dåliga nattsömnen. Jobbigt!

  3. Mixi skriver:

    Kanske han saknar varmen och poolen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: