Sydney!

IMG_4339.JPG

Vi har varit i Sydney i över ett dygn nu. Och luften gick lite ur oss. Alla tre är trötta, saknar sällskapet norrifrån, och här är kallt (ja, alltså Australien-kallt. Inte Finland-kallt). Dessutom så har vi fått lite hemresekrångel. Vårt flyg går senare än det var sagt från början, vilket innebär 90 minuter tid till att byta flyg i Singapore. Hinner vi, så kommer vi att flyga cirka tjugo (!!!!) timmar i nästan en stöt. Missar vi, så måste vi husera en natt i Singapore. Vet faktiskt inte vilket jag föredrar just nu. Skitsamma, får väl stå ut bara.
Kameran har fått vila idag. Orkade inte ens ta EN sketen bild. Här var en helt hysterisk åskstorm under eftermiddagen, enda gången jag önskade att kameran hade varit med idag. Resten av dagen har vi promenerat, promenerat, och ja, promenerat lite till. Och så gick vi på Sjöfartsmuseet i två timmar! Topnotch! Var nere i en u-båt dessutom!
Imorn åker vi till Bondi Beach, operahuset, och valfri annan turistfälla. Tills dess, godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: