Liv med bebis

Scuba baby!

Shark

Eftersom vi är en familj som älskar maskerad så var det aldrig tal om att inte klä ut barnet när det nalkades hans första Halloween. Så, isoleringstejp, ett hopprep, kartongpapper, en tom colaflaska, foliepapper, en napp, och ett par simglasögon var basen för vad som blev Scuba Steve! Ytterst bra jobbat av barnet. Och av mig, om jag får säga det själv. En timmes effektivt arbete när ungen sov och så var det klart. Lite svettigt bara för stackars Adrian som skulle husera i långkalischer när det var nästan 30 grader varmt.

Men ja, maskerad 1 i hans liv: godkänt!

3 thoughts on “Scuba baby!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s