Lyxen… LYXEN.

SpaEfter fem år tillsammans med en person så förväntar man sig få, om ens några, romantiska gester längre. Så när jag ovetandes stack iväg på mitt eget personliga shoppingäventyr imorse så hade jag ingen aning om vad som skulle komma. Jag kom ner till stan lite efter nio imorse och gjorde så banala saker som att äta frukost helt SOLO på stan, och kände mig som en jävla kung! Drack min chailatte och åt ljuvlig lax med pocherat ägg och njöt så förbannat mycket av att bara kunna sitta ensam och äta frukost och i normaltakt, och inte som en duracellkanin på crack som är vardag när man bor med en bebis. Shoppade runt i tre hela timmar och hittade en fantastisk baddräkt och kände mig allmänt berusad på livet.

Och när klockan blev tolv så mötte jag upp Parkinson vid hennes jobb och vi strosade iväg mot lunch. Men här blev kvinnan lite kryptisk och sa att ”Mavve har en överraskning åt dig, men du får veta vad när han dyker upp.” Jag blev bara helt konfunderad och hade inget fokus alls på någon mat när snubbarna och barnet väl dök upp en halvtimme senare. Mavve gav inte en minsta antydan ens om att nåt kul väntade. Han vägrade berätta nåt alls. Och helt plötsligt var klockan nästan halv två och jag höll på att gå i bitar. ”Berätta nu för helvete!” Men nope. Så, Parkinson tog mig under armen och iväg for vi med bil i typ fem minuter.

Och helt plötsligt, ute på gatan, framför ett sinnessjukt lyxhotell så berättar hon för mig att Mavve har fixat TVÅ timmars lyxbehandling på spa åt mig! The heaven treatment på Pullmans Vie Spa! Det innebar att i två timmar stod en fransk kvinna och skrubbade in mig med tusen olika oljor, masserade varenda sena i hela kroppen, och avslutade med huvudmassage och en ansiktsbehandling som var ungefär lika fantastisk som att vinna en miljard på lotto. Alltså… jag var så helt jävla sekaisin när detta äventyr var över att jag bara gått runt och doftat citrongräs och smilat sönder naaaman. HUUUUR JÄVLA SANSLÖST BÄST!? Kanske den bästa gåvan jag fått. Seriöst. Har aldrig varit på en så lyxig tillställning tidigare och när jag låg där i en divan och sippade te och åt mangosorbet efteråt så förstod jag vad avslappning faktiskt innebär.

Sen kom vi hem, snubbarna fortsatte till en bar, sans bebeto. Jag simmade en stund med Adrian i poolen, vek lite tvätt, fixade fishtacos till middag, tittade på dokumentär med Parkinson, och nu har alla andra slocknat men kvar sitter jag. Och njuuuuter. Ibland blir man fortfarande överraskad minsann. Ibland får han till det, den där Greken. Och imorgon dyker vi i Barriärrevet (i den nya baddräkten!). Lyckan. Lyckan.

3 Kommentarer

  1. Maj-Len skriver:

    Vau, kan riktigt känna hur du njöt,lyckans ost. Vilka underbara dagar ni har:) väntar på spänning på nästa äventyr😄

  2. mamma skriver:

    Sånt där uppskattas minsann! Händer inte alltför ofta.

  3. ingelarudhberg skriver:

    Men du; vilken lyx!!! Det där var väl precis vad en utsliten småbarnsmamma behöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: