CROCS!

Blog1Är man i Australien så måste man ju faktiskt se till att spana in alla dom fantastiska djur som enbart existerar här. Som koalan! Eller en känguru, som man otroligt nog ser springa längs med vägarna lite här och var. Så idag åkte vår lilla familj iväg till Hartley’s Crocodile Adventures som ligger ungefär en halvtimme från vårt nuvarande hem. Vi lånade en bil och gav oss ut på vägarna strax efter frukost. Redan det var spännande, ”Mavve!!! Du måste köra på vänster sida! Vänster!”  Herregud, vilken ångest att köra bil här, tänkte jag. Omedveten om att några timmar senare fick jag själv köra en helvetes bil genom Cairns city eftersom snubbarna hade druckit öl. Men även det klarade jag av på nåt jävla vänster.

Men tillbaka till parken så är det alltså en riktigt fin liten anläggning med en massa fina djur som spatserade runt. Ja, ormarna hade jag ju hemskt gärna skippat men dom fanns ju också lite här och var, höll dock avstånd till den stora inhägnaden där nån asig pyton huserade. Men vi gick runt där några timmar och tittade på krokodiler, sovande koalan, wallabis, kängurun, åkte båt runt i deras våtmarker, och avslutade det hela med en krokodilhamburgare.

Blog2

Det har varit otroligt hett här idag. Adrian sov dessutom som en kratta inatt så det har varit lite slitsamt. Greken är helt jävla utsliten och klockan är bara nio på kvällen. Själv är jag konstigt pigg just nu. Imorgon bitti åker jag med Parkinson in till stan på tumis. Hon ska jobba några timmar och jag tänker shoppa. Hittade en baddräkt idag. Äntligen! Har letat i typ två år och nu hittade jag en som ens är lite ditåt så imorn ska jag gå och lösa ut den. Det var lite av en utmaning att prova baddräkter med en övertrött Adrian då resten satt och drack öl så ska bli så otroligt skönt att få ett par tre timmar solo, bara gå i lugn och ro, och SHOPPA!

I övrigt så har vi så otroligt mycket inskrivet på schemat att jag blir helt övertänd av bara tanken att vi ännu ska ut och dyka, gå på Halloweenfest, åka linbana, hänga på kritvita stränder, och äta sjukt mycket bra mat! Och då har vi inte ens tänkt på att vi efter det ännu har tre dagar i Sydney att se framemot. Semester… som den ska vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: