Singapore – Dag 2 och 3.

Blog1 Blog2 Blog3Etapp ett av vår semester är nu avslutad. Vi hade en fantastisk stadssemester i Singapore. Vi hann besöka Raffles-bar, där Singapore Sling kom till för över hundra år sedan. Vi hittade en fantastisk strand. Mavve fick äta krabba med hela ansiktet. Adrian sov hela nätter, två på raken i hela sitt korta liv. Jag är utvilad för första gången på ett halvår. Världens bästa resebebis såhär långt. Glad och nöjd och ytterst social och trevlig kis.

Singapore kan rekommenderas varmt till ALLA! Reser man med barn är det riktigt ultimat resmål om man vill besöka Asien. Allting gick så himla smidigt här och min oro med att hitta barnmat och dylikt var totalt obefogat. Finns precis allting i den staden och jag kan inte annat än varmt rekommendera åt alla. Ingen av oss hade några som helst magproblem heller och är man matfreak rent allmänt så får du precis vilken mat du än vill ha, vilken tid på dygnet som helst.

Inatt hoppade vi på flyget därifrån till Sydney. En sju timmar lång resa som gick som en dans då barnet sov igenom hela resan och somnade innan start efter en kort session på typ fem minuter gråt. Så. Himla. Skönt. Kunde själv sova nästan två timmar. Och efter en helvetisk kö på border control så kunde vi äntligen stiga på planet till Cairns idag efter klockan ett. Och knappa tre timmar senare så steg vi äntligen in hos Mixi och Gordon.

Och här är vi nu. Strax middag på en sommarvarm altan vid en pool och sen tar vi resten som det kommer. Halleluja. Klockan är strax sju på kvällen och det känns skönt att vi har två veckor framför oss här vid Barriärrevet.

Nu, mat.

5 Kommentarer

 1. fashion safari skriver:

  Vilka underbara bilder!

 2. FruZ skriver:

  Helt otroligt ljuvliga bilder – gillar dem ALLA m a s s a! Ha en hejdundrandres semester & hälsa M&G!!

 3. kairi skriver:

  Här ligger ett hungrigt preggo på soffan o bläddrar igenom bilderna o ser smaskiga matbilder! Ååååh måste muta sambon att laga smörgås åt mig. Nästan lika gott. Och HUR kan man vara sådär söt som Adrian? Ljuvligt.

 4. AP skriver:

  Böt du ut Mavve mot dendär mörkhåriga typen? Eller såld han sina kläder o väskan?

 5. Jonas skriver:

  Ser förbaskat nice ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: