Kaos.

Ok, detta blir bildfritt. Främst för att jag inte hinner hålla på och vara artsy här nu. Och för det andra så är jag telefonlös för stunden vilket försvårar saken. Saker går liksom lite ryckigt här nu, och den stundande resan ligger ett dygn bort. Just nu är läget som följer:

– Vi åker till länder där temperaturen just nu ligger på cirka trettio. Dygnet runt. Har jag lyckats skaffa ett par shorts? Svar: Nej. Åkte till Sello igår och kom hem med en sketen bikini. Inte ett jota annat hittade jag.
– Vi upptäckte idag, tack vare en uppmärksam Parkinson på en annan kontinent, att vi hade helt fel flygtider på våra biljetter. Dom har ändrats sen vi bokade resan i februari. Kunde ju ha slutat roligt om vi inte hade blivit informerade.
– Vi har inte börjat packa ännu. Eller tvätta ens. Men nåjo, spela liksom roll när man inte har några sommarplagg överhuvudtaget.
– Min telefon som skulle få en ny skärm igår, fick ingen sådan. Reparatören hade lyckats beställa fel sort vilket innebär att nu står jag här utan vare sig sprucken skärm eller telefon överhuvudtaget eftersom den gamla skärmen redan hade kasserats. En världslig sak, åker ju bara bort i tre och en halv vecka!!!! Vem behöver en sån liksom!?! Eeeeh, lite nervsammanbrott här kan vi väl inflika. Nå, om allt går som det ska så tar grannen med sig min slarva till lur till Esbo imorn och med lite tur har jag en fungerande telefon på eftermiddagen. Om inte, hello iPhone 6 i Singapore! Så just nu har jag varit telefonfri ett dygn. Borde minska på min stressnivå, men tyvärr så ökar den här lurfriatillvaron bara den.
– Adrian ska vaccineras 11 timmar innan vi flyger imorgon natt. Inga ord. Inga ord alls på den.
– Jag är ofantligt sliten.

Men imorgon, imorgon börjar äventyret. Fram tills dess går väl allting mest ut på att undvika spysjukan som varannan jävel i den här byn dras med just nu. Snälla, snälla, snälla…. låt oss få en fin semester utan några draman eller kaos. Vill bara komma iväg ett tag och andas nu. Som familj. Inga jobb överhuvudtaget. Inga printar. Inga ölbeställningar. Och inga möss som springer på vinden om nätterna så att jag inte kan sova.

Tack.

2 Kommentarer

  1. LottaJ skriver:

    Trevlig resa!! Och krama Mixi från mig:)

  2. Mixi skriver:

    Kram pa dig Lotta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: