Andras semesterbilder – najs eller bajs?

SeemTidigare reseinlägg från åren som gått.

Eftersom vi kommer att vara borta ganska länge nu så har jag funderat lite på hur bloggen egentligen ska hanteras. Jag har alltid bloggat ganska aktivt från alla våra långa resmål tidigare. Vi har roadtrippat söderut på USA’s västkust, öluffat i Grekland, och hängt i New York i ett par omgångar. Och ja, sen var jag ju i OZ 2009 men då minns jag faktiskt inte hurvida jag bloggade eller inte. Så nu undrar jag: Vill ni ha rapporter från den här trippen? Kanske fel forum att fråga i eftersom ni ändå tittar in här och läser allt annat underligt jag kläcker ur mig men alltså vill man faktiskt läsa om folks semestrar? Personligen så tycker jag ju att folks tradiga semesterbilder är lika roliga som selleri, ja om jag inte varit där själv eller har extremt intresse av att åka dit.

Men vad vet jag. Vad vill ni läsa om under kommande veckor?

PS. Har börjat packa nu. Hittar inte BabyBjörnen. Panik. Paniiiiik.

11 Kommentarer

 1. Camilla skriver:

  Absolut skall du skriva om er resa! Kommer att bil roligt att följa er.

 2. Tove skriver:

  Vill gärna se bilder :). Men egentligen så kanske jag borde säga tvärtom så du bara får vara och glömma allt utom sand, värme och tid. Trevlig resa!

 3. en mommo skriver:

  Följer gärna er resa! Ha det jätteskönt.

 4. Lina skriver:

  För att mitt huvud skall klara en sjukledighet så röstar jag JA, blogga gärna med bilder och allt. Men sen önskar jag ju er en riktigt skön och lugn semester, så då blir det kanske ett NEJ. Bra svar?? Ha det skönt och njut!

 5. Ellen Sofia skriver:

  Klyschiga semesterbilder: Bajs! Dina semesterbilder: Najs! Fast nu har jag inte följt din blogg, men av bilderna ovan att döma. Eftersom du är fotograf följer jag gärna er resa via bloggen. 🙂

 6. Kajsa skriver:

  Klart att vi vill se och läsa!

 7. Vero skriver:

  Självklart vill vi följa med dig i bilderna.

 8. Maria skriver:

  Jag tycker det är trevligt med semesterbilder – speciellt om man själv varit där eller är intresserad av att åka dit 🙂 Eller bara annars drömma sig bort eller få nya idéer..

 9. Petra skriver:

  ABSOLUT bilder och inlägg om resan – om allt mellan himmel o jord, trams o fakta, vad som helst! Älskar att läsa om resor och med tanke på er lilla kille läser jag gärna vid nåt skede ett inlägg om hur resan (främst flygresorna men också i övrigt) gick med honom – dina tips o tankar. Ha en urhärlig resa!

 10. Michaela skriver:

  Jag gillar andras amesterbilder massor och eftersom jag annars också är intresserad av resande är det jätteroligt att se och läsa om ställen andra besöker. Lite som gratis resereportage.

 11. Sandra skriver:

  Oh nej! Jag avskyr när folk skriver kilometerlånga blogginlägg om att de besökt den och den sevärdheten och allt de gjort i väldigt detaljerade inlägg, så dem skrollar jag alltid förbi. Men jag säger som en redan skrev, att om man tittar på bilderna här ovan så ser jag gärna någon bild från er semester. Så någon enstaka bild får du gärna publicera 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: