Det Nya Livet, etapp 1. Godkänt.

1Month

1MonthFront4 Veckor mellan vänster och höger sida.

MEN ÄNTLIGEN! Efter en månad medvetet fokus på MIG själv och MIN hälsa så händer det äntligen saker med kroppen. Den krymper, och blir starkare. Och jag är så sjutusans nöjd över dom här små stegen som jag nu vandrat mot en lättare tillvaro rent kroppsligt. Har ätit sex gånger per dag, druckit vatten som en galning, skippat saltet och sockret, och se där, sju kilo bokstavligen ramlade av mig. Har tränat ganska måttligt eftersom det helt enkelt inte funkat just nu med några ordentliga styrkepass eftersom Greken slitit röven av sig dygnet runt på jobbet och jag har hängt med barnet. Men vi har promenerat en del, och gått på Crossnature plikttroget. Ja, minus igår då jag kände mig sjuk frusen och hängig hela dagen så jag ställde motvilligt in. Vågar inte annat just nu. Men imorse gick jag istället helt ofattbara FEMTON kilometer med vagn och bästis. Så. Jävla. Skönt. Tog ju halva dagen och sista kilometern bar jag omkring på 9 kilos bebis som tyckte att nu får det här vagnliggandet helt enkelt räcka till. Men så skönt. Var egentligen inte meningen att vi skulle gå sådär galet långt, men har man fiilis så är det bästa att hoppa på på den känslan.

Nåjo, så detta var en bra grund att stå på tills jag fortsätter igen efter semestern. Det är ju liksom inte ens jobbigt att sköta sig på matfronten såhär strukturerat. Tvärtom så flyter allting på mycket lättare när all mat finns hemma, jag vet vad som ska tillredas, och jag äter på utsatta tider. Och kroppen mår så jävla bra. Det märkte jag igår när jag åt godis för första gången på en månad. Mådde helt sjukt rysligt efter att jag ätit det så jag bara kände ett akut äckel. Smakade inte ens gott. Jag passade bara på helt enkelt, eftersom jag nu var klar med etapp ett. Men det känns bra på så sätt, att jag vet att jag inte ens tycker om den där skiten som jag gått och suktat efter ibland. Efter semestern så kanske jag får komma igång med styrketränandet igen också, när arbetsrytmen för Greken stabiliseras lite också.

Så, jag fortsätter.

4 Kommentarer

 1. Linda skriver:

  Det är sjukt vad lite ändring i kosten och vardagsmotion kan göra! Du är hur som helst superduktig Nina!

 2. Vero skriver:

  Superduktigt!

 3. Tiina Eloliina skriver:

  Hello beautiful 🙂 Kämpa vidare, jag håller på med Tae Boe (kolla på youtube) sjukt roligt och sjukt tränad karl som hemskt gärna vill visa upp sig i napa-paita på träningsvideona! Haha jag dog lite :d Men det funkar o man svettas som en galning. Prova nån gång. Kram,T

 4. Sandra skriver:

  Åh! Så duktig du är!! Det är ju fantastiskt stor skillnad, på bara en månad! 😮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: