Nya menyer i Pityn.

Skyltat

Det senaste dygnens kvällar har jag suttit och petat med detta, Serendipitys nya menyskyltar. Greken gick ju och köpte en bar här för ett drygt år sedan och sedan dess har jag fungerat som nånslags pr-chef/socialmediafigur/fotograf/copywriter/whatever och jag gör ju i princip allting som har med den här firmans grafiska profil att göra. Så jag tyckte att det var dags att fräscha upp dom där skyltarna lite. Främst för att det ser så fruktansvärt B ut när allting ser ut som en skrivövning av en tredjeklassist, där hela klassen deltagit med sina högst personliga stilar. Har funkat väl i alla dessa år och folk har väl vant sig men det är väl ändå kul att göra nåt fint av detta.

Så jag fick fria händer och såhär blev det. Ville hålla kvar känslan men göra det lite skönare. Tydligare matmeny med beskrivningar av maten, roligare öl-och spritskyltar, och i överlag en ganska lyckad uppfräschning. Förstås slank det ner en bokstav för mycket på ett par ställen och sånt gör ju mig galen men fyra personer läste igenom innan tryck och ändå for det fel så jag anser att det var väl ödet då. Gick att sudda med svart på de flesta ställen. Tur.

Är det bråttom så är det. Jaja, firman som tryckte skyltarna heter iallafall Mainos Oilio och kan varmt rekommendera dom. Det kom färdigtrycka skyltar innan vi hann blinka och sekunden efter hängde dom på väggen. Så ska en slipsten dras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: