På annan adress.

IMG_3924.JPG

Jag är utlokaliserad på annan adress några dagar. Mina föräldrar åkte till Grekland så jag är nånslags sällskapsdam åt hunden Edda tills fredag. Så jag och barnet bor här tills på fredag då min syster tar över. Och Greken han jobbar. Kvällar. Nätter. Konstant. Snart freeeeedom!

Har dock gjort en hemsk upptäckt här. Nåt som jag sagt att jag aldrig skulle gå med på. Jag är nämligen inhyst i ett sovrum med teve. Och i smyg har jag börjat tycka att det är sjukt trevligt. Får inte vackla nu. Inte! Får inte släpa in en teve i vårt sovrum hemma. Påminn mig om detta när det kommer på tal.

1 Kommentar

  1. Sandra skriver:

    Åh mysig bild! 😀 det känns pinsamt, men jag skulle gärna ha tv i sovrummet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: