Loppis på söndag 11-14.

LoppisBörjade städa lite här hemma och insåg att den där förfärliga mängden barnböcker vi dragits med i alla år, och som jag trodde hade försvunnit i.o.m. snubbens nya jobb, defacto inte alls försvunnit utan vi är helt enkelt fortfarande dränkta i Mumin och Spiderman. Så nu tänkte jag att jag ska i ett ryck försöka sälja bort dom här fina böckerna som vi helt enkelt inte har någon nytta av. Adrian behöver nämligen inte trehundra färgböcker. Så, på söndag tänker jag slå upp ett bord på vår terrass och så får den som vill komma och vältra sig i pekböcker och pussel. Säljer bort allting BILLIGT. Har inget behov av att bli med dessa saker ännu längre. Allting är alltså helt nytt och oanvänt. Finns både på finska och svenska. Finns allt från glansbilder och familjespel till färgpennor och pysselpaket.

Nu undrar jag bara om vi skulle slå ett par flugor i en smäll och om någon som vill sälja nåt annat kanske vill slå upp bordet här också? Terassen är ju ganska stor så vi får nog ett antal bord under tak ifall det skulle regna. Hör av er isåfall så att jag kan skriva att det säljs annat än böcker också.

Så:

Vad: Loppis
När: Söndag 12 oktober, 11-14
Var: Högsvedsgatan 15, 10300 Karis (Ett stenkast från Solbacka daghem.)

4 Kommentarer

  1. Eva skriver:

    Finns det svenska muminböcker?

  2. Sabina skriver:

    Ooh så jag fyndade! Både guube å grabb rotade i den enorma bokpåsen och blev för en gångs skull ivriga över nåt jag släpar hem! Vi bugar å bockar å tackar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: