Vecka fyra och slitaget.

MealsWeek4blogSista veckan av min fina måltidsplanering snurrar för fullt just nu. Det har varit fyra goda veckor och jag tror jag fortsätter efter semestern igen. Den här veckan är faktiskt första veckan som det finns nåt på menyn jag faktiskt inte kan tåla. Selleri. Min nemesis. Alltså selleri är ganska vidrigt. Det och kaffe är smaker som jag inte kan vänja mig vid. Men eftersom jag nu är en duktig liten elev så gör jag det ändå. Äter selleri alltså. Toppat med jordnötssmör, min räddning. ÄLSKAR jordnötssmör! Utan den underbara massan så hade jag nog haft grova problem med att äta den där vidriga grönsaken. Men av någon underlig orsak så går dom rätt fint ihop och på tre dagar har även den smaken börjat kännas ok. Kanske det är så jag ska tackla min kaffeproblematik? Pina mig själv, och sen inse att det är helt ok nån dag. Men jag behöver ju faktiskt inte kaffe överhuvudtaget och har klarat mig fint i 32 år utan. Känns bara som att man hela livet förpassas till barnbordet när man sitter där med ett glas saft när resten öser in cappucino. Nå, kanske jag överlever.

Gymmandet har blivit väldigt sällsynt den senaste veckan. Jag hinner helt enkelt inte. En jävla paradox, att en mammaledighet är stressig. Men det är den alltså. Kanske det beror på att vi jobbar som tusan nu för att kunna ta ut allting av de lediga tre veckorna som ligger tio dygn bort. Men har försökt ta mig ut och gå iallafall. Långa sträckor. Och så fortsätter ju vår Crossnature ännu tills jag åker så det överger jag inte. Är bara så ofantligt trött hela tiden. Behöver knappast ens nämna att vi skjutit på sömnskolandet tills vi kommer tillbaka. Adrian har dessutom fått för sig att han ska vakna och ligga klarvaken där mellan 4 och 5 så man är ju verkligen på topp som människa just nu. Ett halvår av tröttma börjar ta ut sin rätt. Folk säger ju att det lättar men just nu känns nog hela tillvaron lite dimmig. Har därtill börjat tupplura på dagarna, vi går lite i skift här. Känns som att vi driver företaget AB Adrian OY och att det är högsäsong på fabriken.

Men nu är klockan midnatt och jag har just avklarat det jag ska idag och så får vi fortsätta hetsa imorn. Nu tänker jag läsa lite deckare och sen sova nån timme förhoppningsvis. Och just det, bokade tid nu för fransförlängning. På fredag är det dags. Får se om jag klarar av det eller om jag somnar och ligger där och dreglar med öppen mun. Mys.

Over and out.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: