Slow food festivalen.

FiskarsHär skulle jag just nu gärna berätta mera om den fantastiska matmässan i Fiskars under helgen men nu är jag tyvärr så sliten och totalt knäckt av en huvudvärk som satt sig i pannan i ett helt dygn nu att jag får nog bara erkänna mig besegrad och krypa under täcket och tacka för mig. Dock vill jag tillägga att jag kom iväg på Winnerbäck igår! Och, som en bonus så fick jag träffa honom personligen också. Bildbevis kommer imorgon. Satan så ni säkert blir helt till er av den vetskapen… Imorn kommer det en bild på en totalt överivrig karisbo bredvid den store Winnerbäck. Eeeh, det är nog inte så sjukt spännande ändå, men det står mellan det och historien om Cerazette. Tror vi håller oss till lite Lasse bara.

Imorn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: