Ihopklistrad!

Nämen hörni, när man känner sig argast och ynkligast på planeten så kommer helt plötsligt ljuset! Min fina Grek såg hur jävla totalt knäckt jag var här idag så han lyckas på nåt himla vänster fixa ledigt åt sig vilket innebär att jag får åka bort imorgon! Alltså… SÅN EUFORI! Och inte nog med detta. Blev dessutom erbjuden att åka och kolla på Veronica Maggio i november! Det var som att all skitig fiilis bara ramlade av kroppen och i takt med att dagen har gått så har jag liksom plåstrat ihop min brustna själ och nu är det topnotch igen! Så ibland så går saker trots allt vägen. Så imorgon får jag hänga med Laska och Lasse Winnerbäck, hänga med Mini-Me, samt gå utanför dörren och faktiskt ha fritid! Inte jobb, inga måsten, bara slappa med vuxna. Ja… ibland vet ni så vill man nästan bara gråta av lycka.

Men nu till något helt annat. Jag måste hitta ett badkar. Letar efter en stabil sak på fötter. Behöver ingen bautaspaanläggning utan en trevlig liten balja som man kan hänga med ungen i. Adrian har nämligen växt så mycket och härjar så hårt att han inte ryms i den där babybaljan från IKEA längre. Och eftersom han är kung av badandets ädla konst så skulle jag vara så lycklig om nån här i regionen hade någon skranglig sak som den inte behöver och är villig att ge ifrån sig för en billig peng. Inget lyx, bara en enkel sak på fötter och en propp. Vet ni nån som har ett sånt på lut? Typ dylikt:

MediaBinaryLoader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: