Förlänga fransarna kanske då.

eyelashesBild härifrån.

Eftersom jag känner mig allmänt rotiger (på ren kariska) just nu av diverse orsaker så tänkte jag att kanske det är läge att göra nåt trevligt för mig själv här inom snar framtid. Vi åker ju på strandsemester om ungefär två veckor och eftersom våra dagar kommer att tillbringas vid en pool, vid ett hav, eller någonstans i djupaste regnskog så antar jag att smink inte direkt prioriteras överhuvudtaget. Inte för att det gör det just nu annars heller. Ser helt jävla slagen ut faktiskt. Blek. Trött. Miserabel rakt igenom. Men iallafall, eftersom jag regelbundet går om fixar mina ögonbryn då dom är lika bleka som på en albino så tänkte jag att jag för första gången i mitt kanske skulle försöka mig på en fransförlängning. Jag har nämligen såna fransar som man ser på alla bilder som exempel på hur man ser ut innan man slänger på en mirakelmascara som gör att man på nåt jävla vänster ser lite pigg ut igen. Ibland undrar jag om jag ens har fransar. Så ser dom ut.

Ett problem bara. Jag har en gång försökt mig på att färga fransarna i salong. Jag fick tyvärr en så storslagen panikattack av att sitta stilla utan att få öppna ögonen att jag blev hysterisk och de fick tvätta bort allt innan vi var halvvägs igenom processen. Blev helt enkelt galet klaustrofobisk av hela processen. Men nu tänkte jag att eftersom jag är så jävla trött rakt igenom att kanske det bara skulle vara behagligt att ligga stilla medan nån petar en i fejset i en timme eller så. Plus, att jag slippar sminka mig överhuvudtaget under semestern.

Så, för att avsluta detta ytliga av ytligaste inlägg: Var i Karis-Ekenäs är dom duktiga på sånt här? Och nån som gjort det och kan berätta om det var någon idé alls? Eller är detta lika meningslöst som alla produkter på TV-shop?

8 Kommentarer

 1. Annika skriver:

  Jenny på Chic i Ekenäs, hon är jättebra!

  • NinaFotograf skriver:

   Tack! Kanske det är ödet, för var inne på Chic för första gången på onsdag och plockade upp ett loppisplagg jag hade köpt:) Kanske jag ska traska dit igen. Har du koll på priset?

 2. kristeleriksson skriver:

  Jag har haft fransförlängning i några år och det är så bäst. Behöver inte köpa smink/sminka sig och passar bra då man har små barn så ser man lite fräschare och piggare ut även om man känner sig förstörd:) är personligen för lat/bekväm för att orka sminka ti vardags så då passar fransar!

 3. Annika skriver:

  Dom har priser på sin hemsida, 92 € för första gången, sedan billigare när man vill fylla på 🙂

 4. Sarah skriver:

  De är duktiga på Beauty Spa i Ekenäs. Själv har jag en gång lagat på Chic, men kundservicen där är varierande. Oftast lagar jag hos Anna som är i Studio8 i Ekenäs. https://www.facebook.com/StudioBlackPower?fref=ts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: