Ska vi ordna loppis?

Loppis

Egentligen skulle jag skriva och fråga om någon har koll på hur man går till väga för att få sälja på Seminarieskolans stora barnloppis imorgon, men efter första grävandet på Facebook verkar budet vara att det är så poppis att man måste köa efter platser. Har aldrig varit på ovannämnda loppis så har liksom ingen koll alls på vad omfattningen av detta jippo är men vad jag förstått så tycks det vara sanslöst mycket folk där. Bådar ju inte gott för morgondagens exkursion. Är inte sådär jättepepp på sjuka mängder människor med barnvagnar och skrik och ståhej. Men jag tänker ändå åka dit. Är främst ute efter sommarkläder åt Adrian. Han har växt såpass mycket att han behöver storlek 74 nu och nåt sånt skaffade vi ju inte i somras. Trodde inte han skulle vara en sånhär bamse såhär fort.

Men en liten gnista tändes iallafall angående just dylikt loppis. Skulle det inte vara ypperligt att styra upp ett motsvarande i Karis? Ja, som sagt så vet jag liksom inte hurdan omfattning detta i Ekenäs är och målet är kanske inte att ordna jippo a’la Ekenäs Höstmarkand helt själv men några stycken borde vi väl kunna gå ihop och typ ockupera Serendis gård någon förmiddag här under hösten/vintern/våren (har ingen vision om att detta blir av på en kvart, så hellre ordentligt än hafsigt.)

Så, finns här några hugade kvinns/papas som vill kränga bort grejer i Karis inom snar framtid? Vi behöver ju inte göra nåt helt sinnessjukt spektakel av det hela utan bara bli av med lite stuff. Har själv en ofantlig mängd spel, pussel, och barnböcker som borde hitta nya hem.

Intresse?

14 Kommentarer

 1. Lotta J skriver:

  Jepp, jag e me! Vill du förresten att jag kollar om jag har någo 74or?

 2. Jennie skriver:

  Jaa! Men vänta. Då ska man stryka, ordna, prissätta o fundera. Får man bara tvätta o ev. stryka och så får människor betala det dom känner för?

 3. Winstonsmamma skriver:

  Absolut mää ☺️

 4. Mikaela skriver:

  Här finns en del sommarkläder i 74 (shorts, t-skjortor med kort ärmlösa o utan ärmlösa o en massa solhattar) bara hör av dig om de e nåt du behöver!

 5. Ellu skriver:

  Jag är också gärna med! Har länge redan tänkt ta loppisbord men inte fått det gjort.

 6. Mamma till 3 skriver:

  Ryms inte att röra sig inne med barnvagn åtminstone inte om man kommer då det börjar kl 11. Jätteträngsel och hett brukar det bli så smartast att lämna alla minityper hemma om bara möjligt.

 7. Elisa skriver:

  Såhär litet försenat: hepp, är gärna med på loppis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: