Fem månader i bubblan.

AdrianDom sade att ta vara på tiden, det går så fort. Och ja, så gick det ju. För hur jag än försöker förstå så är det fortfarande ofattbart att jag den 14 april i år klämde ut den här killen. Fortfarande undrar jag ibland varifrån han dök upp helt plötsligt. Speciellt när jag tittar på bilder när han var riktigt ny, för jag kan liksom inte ens känna igenom honom på dom. Helt plötsligt har jag en unge på armen som väger nästan nio kilo och ser minsann ut som om han lagrar föda i kinderna inför vintern. Finaste lilla unge. Vad ska det bli av dig, måntro? Just nu lutar det mot en karriär på närmaste scen. Maken till högljutt och totalt uppmärksamhetskrävande unge har jag inte träffat. Evör! Blir helt matt av att ens försöka hålla honom på bra humör, han roas ungefär tre sekunder av en pryl. Benen och armarna hoppar och far som i ett konstant försök att springa iväg och hitta på fanskap. Jag bävar för dagen han lär sig gå, det bli bubbelplast och cykelhjälm dygnet runt för jag kan inte förstå hur det annars ska gå att ta sig igenom helskinnad med den där energinivån.

Men han är nog den bästa unge vi ens kunde hoppas på. Så totalt jävla överlycklig på vad livet har att erbjuda varje morgon. Och just den där rena oförstörda glädjen, det är väl den som gör att man själv orkar sig igenom månader av totalt obefintlig sömnrytm, svajigt humör, och en stilla undran hur man ska göra för att inte få fel i huvudet när ingenting tycks vara bra och allt man får tillbaka är gnäll, gråt, och skrik. Men så börjar man om varje morgon, med en lycklig en som blir sådär sanslöst övernöjd bara man tittar på honom. Och då glömmer man igen hur förbannat slut man egentligen är. Och så rullar det på. Snart i ett halvår. Jag vet inte vart tiden försvann. Men det blir bara roligare. Vi har liksom skapat en människa. Helt sjukt.

Kärlek.

1 Kommentar

  1. Moster Sandra skriver:

    Hur kan man va så fin?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: