Lite skrik, lite mat, lite chill.

IMG_3553Fem månader!

IMG_3505Söndagsmorgonfiske.

Här blev det tydligen en liten paus. Har haft så fullt upp i det verkliga livet att den här bloggen har fått vila. Lika bra. Orka sitta här och hetsa fram goja när livet rullar på i full fart och man hinner knappt andas. Så vi gjorde som vi brukar när det är lite hetsigt, åkte till havet. Eftersom Greken drog jobbhelg så stack jag med den överivrige Adrian och halva släkten till ön ute i den finaste skärgården. Och det var skönt. Vi har fiskat, bastat, och bara umgåtts. Adrian blev fem månader i söndags och såg då till att sova hela natten från nio på kvällen till sju nästan morgon utan uppehåll. Det är nåt magiskt med det gästrummet vi kallar Kompassen. Man liksom slumrar in och sover som en sten i den allra tystaste och svalaste natten man kan tänka sig. Och tur var väl det, att vi fick sova ut menar jag. Idag var det nämligen vaccinationsdags och jag avskyr när han sticks i dom där knubbiga små låren. Så satans hjärtskärande att det finns inte. Men han tog det som en champ och grät först vi det andra sticket. Nu på kvällen var han ju ledsen som en unge som blivit utan godis på en lördag. Så, in med Panadolen och nu slocknade han för stunden iallafall. Grattis på femmånaders dagen bara. Arma unge.

Skärmavbild 2014-09-15 kl. 19.49.27Lina visar varför hon är coach, vi andra darrade av bara tanken på dylika armpressar.

Annars så kämpar jag vidare. På söndag hann vi bara hem och byta lite kläder och slafsa i oss lite mat innan vi tog oss på Crossnature till Pumppis. Alltså ni som inte joinat än, bara gör det! Så supergod fiilisen på dom där passen och man får gå därifrån sanslöst svettig och asig men totalt euforisk på samma gång. Dessutom hade vi strålande väder. Nu tillhör jag ju en av dom där dårpippina som inte alls har nåt emot att träna i regn, tvärtom så njuter jag ännu mera då. Men när man har en unge som inte vill hänga i vagn sådär stillsamt som andra barn tycks göra så är det nog rätt så skönt när solen skiner från klarblå himmel. Vi drog björngång och kräftor och snarvlade krämpor i en timme och sen gick vi hem igen. Så fint att träna på det här sättet. Utomhus, med roliga människor. Och det är dessutom jättefin stämning och pepp rakt igenom så välkomnar verkligen alla med. Och man behöver inte alls vara nån nybliven morsa heller. Min mamma fick sin yngsta för tjugo år sedan och hon har också hakat på. Så upp och hoppa, kvinns! Bra tavara!

Och ja, en sak till! ÄNTLIGEN har mina kilon börjat lite lätt att fatta att stritta åt hiliviti! Fixade en kostplan från Instafemmefitness och den verkar ganska strålande såhär långt. Fyra dygn, ett kilo bort. Lite matplanering och struktur på det hela så verkar det nu liksom äntligen röra på sig. Så skönt. Och ännu skönare: I söndags klarade jag av femton armpressar i stöten. Det är ganska mirakulöst med tanke på att för tre veckor sedan klarade jag inte en enda. Där ser man, träning… it is the shit.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: