En månad av Det Nya Livet.

Steg1Efter en månad av den här nya träningslivsstilen så ser det ut som ovan. Ja, jag ser då inte direkt någon större skillnad alls men det är inte poängen med en månads träning heller. Tror man ser sånt lite bättre längre fram. och man ska ju inte hålla på och ljuga och försköna saker och ting. Att bygga upp kroppen från noll tar en helvetes massa tid. Hellre gör jag nu detta ordentligt och långsamt än att jag hastar iväg och sen kollapsar. Men ska erkännas att det är surt som satan när kilona vägrar släppa och man inte förstå VARFÖÖÖÖR? Så kilomässigt har det hänt typ så mycket att ungefär två kilo dunsat av, give or take hur kroppen samarbetar dagen jag väger mig. Det jag däremot märkt av är att jag blivit väldigt mycket starkare, till min stora glädje! Vi hade ett Crssonature-pass i söndags och helt plötsligt så kunde jag göra armhävningar (något jag lider av idag då hela ryggen känns helt slagen men jag klarade av dom hursomhelst!) Mitt livslånga mål är ju att klara av en chin-up, men tar en armpress nu som en stor seger. Det går åt rätt håll.

Tycker jag fått en bra struktur på tränandet nu. Det känns liksom skönt, inte som nåt tvång ens. Igår hade jag dock gymplaner som jag sen valde att skrota eftersom jag hade pannvärk och kände mig allmänt risig. Känner att det får inte bli maniskt heller, måste tagga ner om det känns som att allting dundrar på i hundra hela tiden. Så, dagens pass är avklarat och nu ska jag hänga med barnet ensam resten av dagen då Greken åker på jobb. Här regnar så mycket att jag inte ids ta ut vagnen ens. Tror vi får hitta på nåt annat kreativt med den evigt rastlösa avkomman. Nu har han åtminstone sovit bra igen så vi går inte helt i bitar här. Skönt.

2 Kommentarer

  1. annamarkelin skriver:

    Exakt. Att bygga upp kroppen på rätt sätt TAR TID men det är så värt det!! Titta på bilderna ovan – du har redan bättre hållning med axlarna bakåt och höften lite in. Superbra. Ett steg i taget, hörru. Skit i den där vågen. Det är GRYMT att läsa om din träning, gör mig glad att det känns bra!

  2. Maria skriver:

    Kämpa Nina! Sakta men säkert kommer det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: