Fat, sick, and nearly dead.

Såg den här filmen på Netflix häromdagen och blev så otroligt inspirerad av att testa en kortare kur. Alltså, enbart äta ren mat i typ tre dygn. I juiceformat. Är egentligen ganska anti allting som heter fasta och dieter men på kort sikt så kanske det kunde vara en trevlig liten omstart för kroppen. Har redan nu märkt att jag totalt dragit ner på mängden kött och processad mat jag äter till några få gånger i veckan, ganska omedvetet att det blivit så men av nån anledning så äter jag nästan som en vegetarian just nu. Minus ägg då. Om jag äter kött så är det nästan uteslutande i fågel- eller fiskformat. Under helgen så åt jag ett riktigt jävla ypperligt spett med nötinrefilé men min mage har varit totalt bananas efter det så tydligen är mina tarmar inte så ivriga på sådan mat överhuvudtaget.

Eftersom Greken nu dessutom jobbar som han gör så är det ganska svårt att synka våra mattider överhuvudtaget så att genomföra en sånhär kosthållning som en juicefasta skulle innebära är nog inte ens så svårt. Men det jag mest är fundersam över är hur det är genomförbart med tanke på motion och annat som spelar in? Har ingen större lust att kollapsa på gymmet eller vid landsvägen när jag joggar. Har förstått att man mår ganska dåligt de tre första dygnen och jag måste kunna motionera för att må bra.

Så, nån som har koll på dessa saker? Och finns det nån därute i bygden som har en juicer som jag kunde få låna i en dryg vecka? Typ en sån:Skärmavbild 2014-09-08 kl. 09.35.19

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: