Crossnature, Konstrundor, och namnfest.

GeneHelgens namnfest och traditionellt Fyra Generationer-shot. Bild snodd av mamma.

God morgon! Här sitter jag i gryningen och lyssnar på P3 och har det gött. Har fått sova eftersom Greken tog barnet inatt. Slutade ju så väl att jag somnade efter 22 på soffan, flyttade mig till sängen där före 23 och sen vaknade jag av gallskrikande barn lite före 6. Bytte en blöja och sen fick jag inte sömn mera så nu sitter jag här. Resten av gänget somnade om så jag tänkte att jag lika gärna kan stiga upp och redigera bilder och pynja lite med hemsidan.

Jag gick lite under jorden här efter förra veckan brist-på-sömn-inferno men nu är jag på benen igen. Vi plockade helt kallt bort all mat från barnet och började från början. Potatis, morot, batat, och plommon tål han iallafall. Ska idag börja testa med risgröt istället för havre och se hur han tål det. Känns iallafall väldigt skönt att han sovit som en kung de senaste dagarna och inte skrikit mer än det där vanliga JAGÄRSÅHELVETESTRÖTTMENVÄGRARSOVA-skriket. Fredag till lördag sov han från 22 till fem, och sov sen vidare till klockan nio så tror att han också hade lite univelka. Vet ju inte om maten ens var roten till det onda men tänderna kan jag ju inte åtgärda så just nu tippar jag på maten som boven i dramat. Men just nu, all is good in the hood.

Helgen i övrigt blev så sjuuuhuukt stressig att jag vet inte ens hur det gick till. Vi åkte pendeltrafik från Spatten till fastlandet och det blev både namnfest för Sander Erik Ahtola i Backgränd, Konstrundan runt hela västnyland, middag hos svärfar, och ett förbannat stenhårt Crossnarure-pass med några grymma brudar i ett soldränkt Pumppis. Efter söndagens jobbinferno så har jag nu bara två inbokade innan jag får semester och en resa runt jordklotet på det. YES! Söndagens jobb var så himla skönt för mig. Fick åka runt och träffa konstnärer i deras jobbmiljöer, snacka goja, och känna mig som en arbetande bildjournalist igen. Dessutom var det himla intressant att få se hur mycket kreativitet som gömmer sig bakom väggarna här i västnlyand. Otroligt inspirerande!

IMG_3382Konstrundan i Skogby. Ljuvlig miljö, mitt ute i ödemarken.

På tal om CROSSNATURE så vill jag verkligen pusha för er som ens har lite behov av motion utomhus att ta er i kragen och komma med. Alltså så förbannat effektiv och skön träning så det finns inte. Och allting görs i så himla god och peppande anda. Vi kämpade på som djur igår och ingen ska komma och tro att det är nåt jäkla lallande vi sysslar med. Nej, det var förbannad HÅRDträning, eller ja, så hård som man vill göra den för sig själv men vill man så får man ju resultat. Det bästa var att jag lyckade göra armhävningar igår! När vi hade workshop i slutet av augusti klarade jag inte av en enda, igår gjorde jag TIO i stöten till tonerna av hejande kvinns! Yes, yes, yes! Så jätteglad! För trots att vågen inte säger nåt om min förbättrade form så har helt tydligt mina pass på gymmet gett resultat för jag inte bara kände mig starkare, jag ÄR starkare! Så ni som är intresserade, kom med! Vi tränar två gånger i veckan, onsdagar och söndagar, och man kommer med den eller dom dagarna som det passar, med eller utan kids. I ur och skur. Lovar att ni kommer att gilla. Vi var en jätteblandad trupp igår och alla gick därifrån riktigt glada och svettiga så det funkar för alla. Och som sagt, alla gör enligt egen förmåga och ork, det är det bästa. Finns ingen prestige i detta. Ja, annat än att det är ganska kova att bli starkare och gladare.

2 Kommentarer

  1. jenny skriver:

    Skönt o höra att er Adrian har de bättre! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: