Ursäkta röran, vi bygger om.

Ni får ursäkta att den här sidan är lite galen de kommande dagarna. Håller på att slå ihop bloggen och hemsidan till ett enda ninafotograf.com-paket så ni får ha lite överseende. Och TAAAAACK alla som tipsat och peppat angående världens marrigaste barn. Som svar på frågorna: Jo, vi testade Panadol igår, hjälpte inte så värst, eller så gjorde det. Oklart eftersom han slocknade nån timme efter den. Och ja, började också fundera om det kunde vara maten men eftersom han ätit olika saker varje dag så kan jag inte komma på vad det kan vara, förutom gröten på morgonen. Och jag köpte en ErgoBaby idag. Hittade en begagnad sak på Prylis. Barnet var överlycklig att få hänga fast på ryggen som en mini-apa. Och nu sover han, endast halvtimme tjut ikväll. Kan alla hålla tummarna att han nu inte skriker natten lång istället? Tack, uppskattas!

4 Kommentarer

  1. Winstonsmamma skriver:

    Blomkål samt broccoli kan ju ge gaser. Ge några dagar bara potatis elr morot och kolla om han reagerar positivare till det. 👍

  2. jenny skriver:

    Gå tillbaka med den maten du är 100% säker att han tål och håll dig till det flera dagar. Många olika maträtter kan vara för mycket om han har känslig mage. Börja sedan pånytt med en sorts mat längre tid, funka bäst så med vår känsliga Adrian! Kämpa på det blir lättare med tiden!

  3. Willy skriver:

    Willy reagerade ganska länge på gröt (vanlig) så vi ersatte den med risgröt. Kanske värt ett försök?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: