Brabarnmat.se

 2 3 4 5Ska vi vara ärliga så tänker nog inte Adrian så mycket på broccoli… ja, kanske då mest på hur mycket han tycker att det smakar skit.

Idag var vi lite mer strukturerade i vårt hushåll och medan Greken faktiskt höll sig hemma lite mera än en kvart så lyckades jag koka ihop lite barnmat. Hittade den här lysande sidan som har hur mycket trevligt som helst att utgå ifrån. Så på mindre än en timme och till en kostnad av typ en tia så lyckades jag producera bra, hemlagad barnmat åt avkomman. Blev tre olika sorter i ett superfint färgspektrum. Klistrade sedan på etiketter och staplade in i frysen. Klart! Ytterst bra sajt den där faktiskt.

Var lite ledsen i ögat att jag inte kunde gå på Martha-kursen eftersom det inte synkar så bra med en partner som jobbar kväll femton dagar i sträck. Men men, man får göra sitt bästa med de resurser man har. Adrian är dessutom lite väl mammig för tillfället så tror inte jag ids lämna bort honom mera än nödvändigt, även om det bara handlar om en timme eller så. Så jag och den unga vegetarianen hänger ihop lite extra nu. Och imorn åker vi till havet. HURRA!

1 Kommentar

  1. Fru Z skriver:

    Åh, jag minns så bra dessa tider – men det är väl värt det & känns lite extra lyxigt att kirra hemlagad mat åt småttorna! Kokade även köttet / fisken med olja och la ner i små iskubsformer och la dem i frysen & tog fram en ”kub” till kött/fisk vid den 2:a måltiden – lätt som en plätt! Tack för tipset om sidan ska kolla igenom vad vi kunde kirra (var sugen på frökexen men innehöll ju ägg förstås..)! Skön kväll dit*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: