En lycklig en.

Idag var vi och simmade med livsnjutaren. Han skolas hårt nu inför snorklingsäventyr i Australien (I kid, I kid! Så inte nån får panik nu och tror att jag redan köpt våtdräkt till avkomman). Är himla glad att han fått mitt intresse för hav och vatten för hans far avskyr att plaska runt nämligen. ja, eller han avskyr våra finska vatten vilket gör det hela lite begränsat. Vi får fixa vårt eget babysim såhär nu eftersom vi omöjligt kan delta i Folkhälsans program eftersom vi är totalt låsta lördagar framöver. Buhuuu… men men, vi gör såhär istället.

6 Kommentarer

 1. ingelarudhberg skriver:

  Vår jänta älskar också att simma och babysimmet har nog varit great. Dessutom börjar de ganska snabbt med att dyka, om än för väldigt väldigt korta stunder, vi pratar doppa huvudet under vatten i halv sekund. Jag gillar inte alls att simma (avskyr att behöva tvätta håret) men vad gör man inte för en glad unge 🙂

 2. krristaaa skriver:

  http://www.suh.fi/toiminta/vauva-ja_perheuinti/minka_ikaisen_lapsen_voi_vieda_uimahalliin_tai_kylpylaan

  Om jag förstod rätt så tänkte ni åka till simhallen me Adrian på egenhand eftersom ni inte slipper på babysim? Ville iaf dela med mej länken gällande rekommendationerna för baby ålder i simhallen så läs gärna igenom texten ovan!

 3. krristaaa skriver:

  http://www.suh.fi/toiminta/vauva-ja_perheuinti/minka_ikaisen_lapsen_voi_vieda_uimahalliin_tai_kylpylaan

  alla gör hur dom vill och tycker och med bondförnuft kommer man långt men då när vår kille var baby så hittade jag själv denna rekommenation gällande baby & simhall:

  http://www.suh.fi/toiminta/vauva-ja_perheuinti/minka_ikaisen_lapsen_voi_vieda_uimahalliin_tai_kylpylaan

  och vill bara dela den informationen vidare åt alla som inte vet detta eftersom jag inte heller visste detta innan jag själv råkade hitta denna information 😊

 4. krristaaa skriver:

  Vill ännu tillägga att min kommentar ska inte vara någo kritik mot er, hoppas du förstod det 😊 kiva video på lill mannen och vad är bättre än att se att han verkligen njuter och trivs i vattnet!

  • NinaFotograf skriver:

   Jo nej, hade också funderingar kring det där men det är ju inte direkt så att vi plaskar runt där i timtal och snorklar och dyker:) Igår stannade vi i vattnet i en kvart för längre än så har han inte lust att göra någonting. Men tack för infon! Hade faktiskt ingen aning om några sådana rekommendationer överhuvudtaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: