Neither rain nor thunder can hold a good woman down!

1 2 3 4 5 6 7 8Och så var vi igång! Världshistoriens första Crossnature Mama goes Karis drog igång i lördags och vilket jävla drag! Bra jobbat, kvinns! Vi hade precis ALLA vädrets makter emot oss i princip hela dagen. Grupp ett fick börja passet i spöregn och kaos, och grupp två fick panikträna sig igenom blixtar, hagel, och ett förbannat skyfall. Men det gick! Skam den som ger sig. Anna peppade som satan och alla tog i efter egen förmåga. Jag deltog själv i det första passet och konstigt nog så kändes det inte ens miserabelt att åla omkring i regnet på en dyblöt gräsmatta. Man kände sig snarare som Rocky, stenhård! Och nu har jag träningsvärk, det bästa värken. Ont i röven, benen, och magen. Det indikerar ju att man hittade dom där förbannade magmusklerna som förargligt nog är lite blyga för tillfället.

Men tyckte själv att trupperna var supertaggade och alla verkade åtminstone intresserade av en fortsättning så förhoppningsvis kör vi igång med nåt kontinuerligt under hösten. Så om det finns andra mamas som missade den här kickstarten så blir det alltså troligtvis en fortsättning. Så om nån vill hoppa på tåget så hör av er! Gruppen heter Crossnature Mama Karis på Facebook, ni kan joina där för vidare info. Blir bra detta! Hyvä me!

4 Kommentarer

  1. kairi skriver:

    *sjunger* The eeeye of the tiiiigeeeeerrrr. När man är väl förberedd på skitväder så brukar det int göra så mycket att man är ute o blir skitig 😀

  2. Ja man känner sig ju lite extra hurtig och extra stark bara för att man tränar i ute i lite sämre väder. Sjukt kul tyckte jag det var!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: