Crossnature Mama, let’s go!

Cross

Efter lite trix fick Mavve en helt ok bild på oss. Jag finns ju aldrig på några bilder, så det fick bli en nu oberoende av post-träningssvettman.

Imorn bitti kör vi igång Crossnature Mama! Vi fick ihop nästan trettio hardcore morsor som vill komma och springa i ösregnet lite. Blir bra. Jag och Adrian var ute och övningsvandrade inför imorgon i nittio minuter ikväll och det är nog fantastiskt vad den där sittdelen i vagnen kunde göra underverk. Från att ha haft en unge som avskyr vagnen så satt han lugnt och fredligt där under hela länken och lyckades dessutom somna på kuppen. Imorgon kommer han säkert att hata världen och vagnen  igen men idag var han drömbebisen i vagn.

Ska bli jättekul att träffa lite nytt folk och få lite instruktioner i hur man ska behandla kroppen såhär post-bebeto. Ska dessutom delta i båda passen (om barnet är medgörligt) så jag är peppad! Känner liksom att jag är på gång nu. VILL vara på gymmet. VILL springa. VILL äta god mat och inte två kilo Candy King. Och mycket mera än viljan och en frisk kropp behöver man inte. Sen är det bara att gör´t!

Ses imorn!

2 Kommentarer

  1. Silje skriver:

    Vilken härlig bild! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: