Balloons!

1 2 3 4 5I slutet av sommaren hittade jag en så fin ballongmobil på Pinterest. Eftersom jag är ungefär lika pysslig som en ko så visade jag bilden för min svärfars sambo som direkt blev ivrig som den handarbetare hon är. Och idag trillade den här fina fina mobilen in hos oss. Helt fantastisk är den! Älskar folk som kan göra sånt här. Hade jag ens försökt så hade det hängt en tallkott där och inget annat så det är bäst att lämna ifrån sig dylika projekt till folk som kan. Och som ett tecken på tidigare nämnda ballongfärd har jag nu bestämt mig för att flyga iväg. I mitten på september ska jag ställa mig en korg och susa iväg över Helsingfors… jag ska blunda hela resan.

5 Kommentarer

 1. mammaspring skriver:

  Har pysslat samma till Molly! Söt!

  • NinaFotograf skriver:

   Mycket söt. Lustigt, såg att vi skrivit i princip samma inlägg om barnmat SAMMA dag. Om hur jävla rysligt den där ena färdigburken smakar och luktar. Tur att jag inte är den enda som undrar hur fan det ens kan serveras som mat. Märkte även igår att ONNIs ban-blåbär-välling innehöll hela 10% banan och EN (1) procent blåbärsjuice. Rysligt. Inte undra på att ungen spottade ut skiten.

   • mammaspring skriver:

    Ja men man blir ju lite ledsen. Hur svårt kan det vara att göra riktig mat? Jag menar Ellas innehåller max. citronjuice som något extra utöver det som står på framsidan. Och det hemlagade innehåller exakt vad man lägger i. Varför kan det inte finnas finsk version som följer samma mönster?! Kanske vi borde slå ihop våra kloka huvuden?!

   • NinaFotograf skriver:

    Vore ju inte så dumt. Uppenbarligen finns ju en marknad. Underligt att vi måste importera smoothies från England. Så jäkla svårt att mosa banan och sälja kan det ju inte vara tycker man. Å andra sidan, detta är Finland. Landet där du får en ledsen smiley från Oiva om du inte har en tillräckligt stor städskrubb i ditt café, så jag kan tänka mig vilket jäkla gissel det är att ens få överväga att sälja barnmat.

 2. Winstons mamma skriver:

  Jestas så fin den är! Önskar att jag också kunde använda mina händer mera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: