Varmluftsballong.

Skärmavbild 2014-08-19 kl. 18.45.53Hjälp! Har fått erbjudande om att åka iväg och flyga lite varmluftsballong om en månad. Detta skulle vara helt gratis för min del och nu står jag här och velar om jag ska våga åka. Måste nämligen bestämma mig typ… ja, NU. Skulle vara så jävla kova grej men när jag är så rysligt rädd för sånt här så står jag här med kisi i brallan och känner mig som en seppo som inte bara hoppar på denna möjlighet. Nån som flugit och kan berätta hur gälit det är?

7 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Det narmaste jag har kommit ar med ena foten i korgen innan ”kaptenen” sa tyvarr nu blev det for hard vind vi kan inte aka, hade stigit upp kl 4 och blev sa innerligt besviken att vi aldrig forsokt igen 😦 Jag tycker du absolut ska gora det, kanske det botar flygradslan lite xx

  2. Winstons mamma skriver:

    Har aldrig åkt och aldrig tänkt på saken heller. Men tycker att du absolut skall. Det är ju typ once in a lifetime 👍

  3. Sara skriver:

    Jag har åkt och tyckte det var kiva! Stigningen går så långsamt att man inte hinner bli rädd. Bra att du tackade ja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: