Månadsrapport: 4 månader.

2Vikt: 7930 gram
Längd: 64,5cm
Skills: Nysa vid solsken, kvällsskrattanfall, samt akut längtan att stå upp och absolut inte ligga ner.

Fyra månader med familjens livsnjutare idag. Vi besökte rådgivningen och han fick gott betyg i samtliga undersökningar. Skönt. Gått upp över ett kilo den här månaden och det känns, han är ingen lättviktare att släpa runt på längre. Lite tungt bara hela det där besöket när vi hade tid klockan 13, och inte kom in till läkaren förrän kvart före två! Hur kan det alltid vara sån jävla fördröjning på dom där tiderna? Inte hos de vanliga månadsvisiterna men läkartiderna är alltid helt sjukt försenade. Inte så himla kul att sitta där med en liten bajsare som behöver konstant underhållning. Till sist satt jag i ren desperation och bläddrade i p-pillerbroschyrer för att underhålla honom. Nåja, skitsamma. Är glad över att läkaren var bra och att vi har tillgång till såhär bra vård ändå.

Sen avslutade vi kvällen med en kusinträff i Lövkulla. Nummer sju anlände för en månad sedan och är nu på visit från Sverige. Sander tog det hela med ro och brydde sig inte nämnvärt om världen och oljudet. Nästa sommar lär det vara lite mera sting i barnet. Blir säkert en jättestillsam sommar på Spatten med två ettåringar på plats. Flytvästar och koppel blir väl den sommarens dresscode.

SJUa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: