Why so blue?

2A 3AMitt barn har fått spatt. Han marrar, marrar, och marrar lite till. Blir helt bananas i skåpet av detta konstanta ljud som mest påminner om en jävla mopo som inte vill starta. Dessutom har han sovit som en kratta på nätterna de senaste dygnen vilket gör att jag som person inte fungerar riktigt helt normalt. Antar att han är inne i någon tillväxtfas som antagligen heter how-to-drive-your-mom-absolutely-freaking-insane. Jag är så bortskämd med att han oftast bara skriker till när han är hungrig eller trött men nu är det liksom status missnöje dygnet runt. Hojhoj.

Imorgon blir han fyra månader, barnet mitt. Känns som en overkligt lång och kort tid på en och samma gång. Han ändrar så himla fort nu. För två veckor sedan greppade han lite på måfå när man lade prylar framför näsan på honom men nu hugger han snabbt som en kobra och tar tag med båda händerna och kniper som en liten tjock krabba. Mitt hår är exceptionellt utsatt i det här läget och det lilla som sitter fast på huvudet och inte runt hela huset så gör han sitt bästa för att riva av när jag bär honom. Snart klipper jag av skiten, I swear.

Imorgon ska vi till läkaren och jag hoppas att detta inte innebär mera vaccin just nu. Vi ska åka till Jeppis på bröllop på fredag och jag lider med min syster som får tampas med honom ensam på ett hotellrum när vi är på gulej om han får totalt psykbryt av sticket. Senast reagerade han ju inte alls men det kändes mest som ytterst bra flyt, och inte norm. Nåja, vi tar väl det sen när det är dags.

Nu ska jag iväg med Edda och trimmas. Får se hur det går. Hunden är nio år och aldrig klippt men alltså just nu är det så mycket päls överallt att det är lite ett måste att raka bort tovorna. Skönast så för hunden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: