Arma armar.

Work Work1Om man har en sadomasochistisk inställning till livet kan jag varmt rekommendera att skaffa en personlig tränare. Igår träffade jag min igen och vi arbetade med armar och axlar. Idag kan jag inte lyfta mina totalt omuskulösa, men ändå extremt ömma sådana. HERRE-GYYYYYD! Att träna ska ju inte vara nån picnic men alltså jag hade på nåt sätt ändå föreställt mig att jag hade nån slags styrka i kroppen. Jag hade fel. Vid tredje försöket på bänkpressen fick jag erfara vad det betyder när kroppen inte har en uns av kraft kvar längre och allting bara darrar. Högintensivt och tungt är devisen för mitt program och vi är verkligen inte ens i närheten av tungt ännu men jag är ändå som ett jävla vårdpaket efter en timmes session. Och imorgon ska vi ge oss på benen. Blir kiva att sticka på bröllop sen, när man går som en tio månaders bebeto.

Men kul är det! Trots att jag trodde att jag skulle dö vid avslutande burpees igår. Det blir bättre, kvinna… det blir.

4 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Nina, min Nina. Du är ju helt makalös, jag vill vara du!! Här är det mest drischande och en förhoppning om att jag kan luras imorron när Crossnature drar igång – typ hoppasingenmärkerattjagförvandlatstillensäl under sommaren sådär. Du kan ju dra workshopen själv! 🙂
  heja dig!

 2. Kajsa skriver:

  Stark är det nya smala! Ligger själv som en darrig geléklump på sängen (det gör inget alls att bebis vill amma i 45 minuter just nu, hehe) efter tredje löppasset på fem dagar, och även tredje passet sedan förlossning. 7,5 km med avslutande mördarbacke. Underbart att vara igång igen, fast ska nog skona bäcken och höfter någon vecka innan jag ger mig på det igen. Springer du regelbundet nu, Nina, eller är det styrka för hela slanten?

  • NinaFotograf skriver:

   Heja, Kajsa! Jag har nu som målsättning att träna styrka 3ggr/vecka och löpa två. Jag kör nu också så att jag joggar en kort snutt ute innan gymmet så förhoppningen är ju att få en avsevärt bättre kondis. Just nu gör ju allting mest bara ont, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: