Mökkilaif.

1 3 4 5 6 7Vilken dunderhelg! Det är så ofantlig fantastiskt kiva att vi har ett litet paradis på jorden som vi kan åka ut till när andan faller på. Sitter och tittar på mina yrväder till brorsbarn och slås av hur otroligt glada dom kommer att vara när de är äldre över det faktum att de får tillbringa sina somrar såhär. Impromptu dricktävlingar ur jättelånga sugrör ordnat av den äldste, timslånga simsessioner i ljummet hav, hopp från berg, fiske vid en brygga där det aldrig nånsin kommer nåt av värde, en bastu som står varm dygnet runt, och sen gemensamma måltider med typ tusen andra personer. Det är fint med såna här sommarlov. Borde vara alla barn förunnat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: